Celebrity News

Anastasija nije očekivala da će ovako da provodi vreme u Sevilji: Otkriveno šta se događa u domu novopečenih supružnika (FOTO)

Brak Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja od samog početka prožet je izmešanim osećanjima

Anastasija nije očekivala da će ovako da provodi vreme u Sevilji: Otkriveno šta se događa u domu novopečenih supružnika (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Brak Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja nije imao dobar početak, bar je takav zaključak svih onih koji su ispratili prošla dešavanja među supružnicima.

 Povreda na fudbalskom terenu, loš odnos unutar porodice sve to uticalo je da se stekne pomenuti, očigedno ispravan utisak. 

Pročitajte: Anastasija Ražnatović potvrdila prelepe vesti - Srećna sam što nakon dve godine...

Cecina naslednica i sportista od samog starta morali su mnogo da rade na svojoj bliskosti, na razumevanju i toleranciji, a naposletku i na prihvatanju kompromisa.

Instagram

 

Uprkos činjenici da su jako mladi, čini se da su Tasa i Nemanja uspeli da sačuvaju svoju ljubav od drugih, da je nadograde i još jednim venčanjem učvrste odnos. 

To što je Anastasija odlučila da napusti karijeru, porodicu i prijatelje u Beogradu i trajno se sa Nemanjom nastani u Španiji ustupak je koji sportisa i te kako ceni te izabranici nastoji u svakom pogledu da udovoljni.

Instagram

 

Sve svoje slobodno vreme provodi sa njom, trudeći se da joj što bolje predstavi zemlju u kojoj  godinama unazad porodično gradi svoju sreću, upoznao ju je sa prijateljima, ipak čini se da tu nešto nedostaje.

Brak Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja navodno bi bio bi savršen da nije jedne stvari.

Anastasija se danas oglasila objavom na Instagramu i dozvolila medijima i javnosti da spekulišu na tu temu.

Pročitajte: Čim je saznala da Cecin bivši čeka dete, Anastasija reagovala - A rekli su da su se rastali u ljubavi

Podelila je, naime, kompjuterski uređen post na kom se osoba drži za bolne grudi, a u produžetku stoji:

- Kada nekome želiš da pokažeš film koji ti se sviđa, a on usred filma ustane da ode do toaleta s komentarom da ne moraš da pauziraš.

Instagram

 

Svi se pitaju da li je Tasa objavu uputila suprugu.

Komentari (0)

Loading