Celebrity News

Suzana Mančić u očaju pocepala slike sa svadbe: Ko bi pomislio da će u drugom braku ovo da doživi (FOTO)

Razvod Suzane Mančić dugo je bio želja voditeljke

Suzana Mančić u očaju pocepala slike sa svadbe: Ko bi pomislio da će u drugom braku ovo da doživi (FOTO)

Ata Images/Marija Mladjen

Razvod Suzane Mančić stavka je koja se često spominje u medijima.

Bilo da je reč o rastanku od prvog muža ili je reč o svađi sa sadašnjim, dosta se na tu temu spekuliše, a za sve je zaslužna lepa voditeljka, koja svoju privatnost publici daje na tacni.

Pročitajte: Recept Suzane Mančić i njene ćerke Natalije za letnju čorbu ćete obožavati - Možete da je jedete do mile volje nećete se udebljati (video)

Vodi se Suzana idejom da nema šta da krije, da je ispravna u svakom pogledu, isto tako smatra da javnost voli iskrenost i narodski duh.

Mada je sve pomenuto istina, mnogi će se složiti da je pojedine detalje svog prvog, pa i drugog braka trebalo da sačuva za sebe.

Instagram

 

Razvod Suzane Mančić takođe je trebalo da ostane iza zidina doma „loto devojke” i njenog bivšeg muža, međutim, ona je našla za shodno da čak i o tome govori i to kroz biografiju.

Ispričala je tu voditeljka da je izgubila dve trudnoće, napomenula da se osećala usamljeno u braku, da je rastanak dugo želela, te da ju je otac njene dece vređao i omalovažavao, što je realnost mnogih žena današnjice te nije ni čudo što je podržavaju i vole njenu emisiju „Suzanin izbor”.

U drugom braku, može se konstatovati da je dobila sve što je ikada zaželela: zgodnog, pametnog i uticajnog muža, galantnog, finansijski obezbeđenog, istovremeno romantičnog Grčka, koji voli da kuva i ugađa joj u svakom pogledu.

Petar Đorđević

 

Da ni tolika pažnja nije dobra, te da je stvar u umerenosti, svedoči činjenica da se Suzana, koja je oduvek važila za zgodnu i atrkativnu, u drugom braku ugojila i dogurala do 89 kilograma.

Pročitajte: Suzana Mančić i Simeon Ocomokos otvorili vrata svog doma u Grčkoj! Pogled zbog kog kuća vredi čitavo bogatstvo

Kako se borila sa viškom podelila je sa damama domaće javnosti u cilju da pomogne i podrži.

- Dogurala sam do 89 kilograma, to je još malo 90. Kud je 90, tu će da bude i 100.

Mirko Tabašević

 

- Ceo život sam na dijetama. Znala sam da sam se ugojila, ali nisam znala koliko. Bila sam na jednoj svadbi, kad sam videla fotografije, ja sam ih pocepala, hvala Bogu pa ih nema - rekla je Suzana koja se nedavno podvrgla estetskim korekcijama, primenjuje rigorozan režim ishrane, takođe trenira te izgleda bolje neko ikada.

Komentari (0)

Loading