Celebrity News

Majka je posle smrti oca počela da živi život žene: Teška životna priča naše pevačice - Pobegla sam kod muža

Aleksandra Dabić bez oca ostala kada je imala 21 godinu

Majka je posle smrti oca počela da živi život žene: Teška životna priča naše pevačice - Pobegla sam kod muža

Instagram/Aleksandra Dabić

Pevačica je živela na Kosovu i Metohiji, a nakon što se sa porodicom preselila u Leskovac sve se promenilo. Aleksandra Dabić bez oca ostala kad je imala 21 godinu i to je mnogo uticalo na nju.


- Kada je reč o školovanju u Leskovcu, velika je razlika bila u odnosu na Uroševac, bili smo prihvaćeni odlično, s obzirom na to da na jugu Srbije ne važi to ‘pravilo’ ko ima više para, ko ima veću kuću i tako.

Pročitajte: Vreme je da kažem šta mi je na duši - Ilda Šaulić otkrila istinu o odnosu sa ženom brata Mihajla

Tek u srednjoj školi je počelo to, on ima za kafu posle škole, a ja nisam imala i ta finansijska glad nas je dugo pratila - rekla je pevačica koja je od 2015. godine u srećnom braku sa svojim suprugom sa kojim ima ćerku. 

- Majka je posle smrti oca počela da živi život žene, a do tada je bila majka. Ja sam šest godina prihvatala tu činjenicu, taj momenat da ona nije tu sve vreme za nas, nego ima i novog partnera. Najmlađa je bila srećna, a srednja sestra je samo učila, ona i ja smo živele zajedno i ona samo uči, a ja perem, ribam… Kada je najmlađa sestra Gordana došla u Beograd na studije, ja sam pomislila ‘Bože biću služavka dvema studentkinjama, bežim ja kod muža’ - ispričala je u emisiji „Ispovesti” Aleksandra.

- S mužem sam 15 godina, od 2009. do 2015. smo se zabavljali dok se nismo venčali, a od 2013. godine živimo zajedno. Kada sam se ostvarila kao majka, kroz tri godine sam razumela moju majku, ona se rano udala, tata je bio devet godina stariji od nje. On je bio Bog i batina, svi su ga poštovali, zarađivao je na pošten način - ispričala je Dabićka.

 

Komentari (0)

Loading