Celebrity News

Majka bi volela da bude devojčica: Milica Todorović o ovome godinama sanja

Milica Todorović majčinstvo priželjkuje

Majka bi volela da bude devojčica: Milica Todorović o ovome godinama sanja

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Milica Todorović bez zadrške govori o svojim bivšim momcima. Ni sa jednim se nije rastala u lošim odnosima, čak se i sa njihovim majkama i danas čuje.

– To nekako ide spontano. Ode jedan, dođe drugi, ali sve svekrve su predivne i dan-danas se čujem sa svim svekrvama – kaže pevačica koja priželjkuje da postane majka. I njeni roditelji takođe, majka posebno.

Pročitajte: Jovana Stojiljković i Olga Danilović se nadale da će ih oženiti, a Bogdan Bogdanović grli OVU pevačicu: Pred svima je ljubi

– Majka non-stop, moj Instagram onaj DM gori od majke, ona lista one reels videe i kad god vidi neku bebu, ona mi pošalje, ali obavezno devojčicu, ovakva da bude i ovakvu mašnicu da ima. Ja kažem samo ti naruči – rekla je Milica kroz smeh i dodala:

– Zezamo se na tu temu, ali ja kažem to je sve do Boga, do sudbine, pa kako bude…

Milica je za Pink otkrila da dobija dosta poruka od udvarača na društvenim mrežama. Među tim porukama ima i onih od oženjenih, a ona sve to reši po kratkom postupku.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

– Dobijam ja poruke na Instagramu, kažu mi slatka si, mogli bismo da popijemo kafu, ja na to ne kažem ništa, šta da kažem kad ne poznajem čoveka. Ja moram nekoga da upoznam, pa da mi se svidi energija i kad nešto klikne, možemo da uđemo u neku priču – kaže Milica i otkriva kako reaguje kada joj se udvara neko ko je zauzet:

 – Nervira me to, baš se iznerviram i samo iskuliram  – zaključila je ona

Komentari (2)

Loading
Cale

06:31 26.08.2024

Ova ih menja ko ciganin konje ,al dzaba...ima nesto sto iritira u ponasanju