Celebrity News

Nekada fatalna lepotica danas je penzionerka: Marinu Perazić dugo nismo videli, vreme je učinilo svoje

Marina Perazić ponovo u javnosti

Nekada fatalna lepotica danas je penzionerka: Marinu Perazić dugo nismo videli, vreme je učinilo svoje

Antonio Ahel/ATAImages

Marina Perazić oborila je s nogu bivšu Jugoslaviju kada se, kao članica benda „Denis i Denis”, pojavila na muzičkoj sceni početkom 80-ih.

You tube printscreen

 

Otpevala je neke od hitova koji se i danas slušaju, a na vrhuncu popularnosti, odselila se u Ameriku. Uz nju je tada bio bubnjar Ivan Fece Firči sa kojim je dobila dve ćerke, Miju i Lunu.

- Za razliku od većine koji su u Ameriku otišli u potrazi za svojim snom, ja sam otišla sa idejom da više nikada ne budem pevačica. U Njujork sam se zaputila kako me više niko ne bi prepoznavao na ulici jer mi je, iskreno, postalo opterećujuće da me svako poznaje i da mi u svakom trenutku nešto dobacuje – pričala je.

Pročitajte: Majka im je krasila naslovne strane, a one je nadmašile -  Ove lepotice su ćerke Marine Perazić (FOTO)

I pre nego što se preselila u Njujork, a i kasnije kada se vratila, Marina Perazić je uživala status fatalne zavodnice.

Priča se da su mnogi poznati muškarci „gubili glavu” zbog zanosne plavuše, ali ona to nije ni potvrđivala ni demantovala.

Jedno vreme živela je u Novom Sadu, da bi se pre šest godina vratila u rodnu Rijeku. Od tada je, reklo bi se, u medijskoj ilegali.

Posle dužeg vremena sada se pojavila na jednom muzičkom festivalu u Crnoj Gori i pokazala da je i dalje puna energije i raspoložena za pesmu.

TV MNE screenshot

 

Ponovo nastupa sa Davorom Toljom i u tome uživa. 

- Imamo puno nastupa, ali nikako da proslavimo 40 godina od kada smo snimili album. Meni je čudesno da smo Davor i ja i dalje na sceni, tim pre što smo penzioneri. Sreća što nas je Bog pogledao, jer ne znam šta bismo da živimo od naših penzija. To ne bi bilo dobro – iskreno je priznala Marina koja ima 66 godina.

TV MNE screenshot

 

Komentari (0)

Loading