Celebrity News

Zbog nje je ostavio suprugu i sina: Slavni košarkaš sada ljubi ovu lepoticu, obe žene rođene istog datuma

Dino Rađa uživa u braku sa drugom suprugom

Zbog nje je ostavio suprugu i sina: Slavni košarkaš sada ljubi ovu lepoticu, obe žene rođene istog datuma

Bane T. Stojanović/ATAImages

Ljubavni brodolomi sastavni su deo života, a njih nisu pošteđeni ni oni slavni i bogati. Jedina razlika je što njihove priče neretko završe u medijima.

Proslavljeni košarkaš Dino Rađa, na vrhuncu karijere zvezda NBA lige, dva puta je stao na ludi kamen, a kako se čini, sreću je pronašao uz drugu izabranicu.

Bane T. Stojanović/ATAImages

 

Iako se sa lepom Viktorijom venčao još pre 23 godine, javnost u Hrvatskoj i dalje ne zaboravlja da je zbog nje ostavio prvu ženu, Željanu, sa kojom ima sina Duju.

Pročitajte: Viktorija i Dino Rađa - Ljubav koja traje više od dve decenije (foto)

Viktorija i Dino Rađa danas važe za jedan od najskladnijih parova. Brak su sklopili na jahti usidrenoj kraj Korčule 2001. godine, šest godina nakon upoznavanja. Dobili su dva sina, Roka i Niku.

Prva supruga Željana bila je uz košarkaša kada je počinjao karijeru i mnogo je uticala na njegov uspeh. Venčali su se 1990. godine, pre njegovog odlaska u Rim. Na svadbi im je pevao Oliver Dragojević.

Nekadašnja košarkašica supruga je podržavala i tokom četiri godine koje je proveo u Bostonu.

- Nije joj bilo lako većinu vremena biti sama, pogotovo leti, jer su pripreme trajale 4-5 meseci. Željana je dala veliki doprinos mojoj karijeri koja je tada bila na vrhuncu. Naš prekid je isključivo naša stvar. Ostalo je prijateljstvo i međusobno poštovanje, a najvažnije – naš Duje, koji je uvek bio u prvom planu i njoj i meni – rekao je jednom prilikom Dino Rađa i otkrio neverovatan podatak:

- Obe moje žene su rođene 7. jula, pa recite da ne znam gađati.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Inače, košarkaš se poslednjih godina posvetio svom hobiju - muzici, pa je često gost na koncertima poznatih muzičara iz regiona sa kojima neguje dugogodišnja prijateljstva, a neretko i zasvira gitaru.

Komentari (0)

Loading