Celebrity News

Ilda potvrdila najcrnje vesti: Otišla je kod voljenog Šabana, počivaj u miru, dušo moja

Porodica Šaulić tuguje

Ilda potvrdila najcrnje vesti: Otišla je kod voljenog Šabana, počivaj u miru, dušo moja

Ata Images

Pevač Šaban Šaulić poginuo je 17. februara 2019. godine, a porodica Šaulić danas je izgubila još jednog člana.

Poznato je da je Šaban izuzetno bio vezan za svoju sestru Sarajku koja je preminula posle kraće bolesti u 76. godini.

Pročitajte: Zbog ovoga je Šabanu srce bilo slomljeno - Jedina fotografija sa venčanja Ilde Šaulić

- Jutros je umrla moja sestra Sarajka Šaulić Cakić u 76. godini, posle kraće bolesti - napisao je Hasan Dudić, a vest o njenoj smrti podelila je Ilda.

- Moja voljena tetka Sarajka otišla je kod svoga brata. Počivaj u miru, dušo moja - napisala je Ilda.

Sarajka Cakić do poslednjeg dana patila je za bratom.

- Ja se sećam vrlo dobro kada je Šaban rođen, u kući. Babica je došla i majku porodila. Ja sam Šabanova rođena sestra, skoro nam je umrla sestra po ocu. Šaban je bio jedna duša, koju majka nijedna više neće roditi. On je slao, davao, ne pita da li imaš, samo ti stavi u džep. Svoj ulici je ovoj davao, nemilice. Majka naša je bila malo „žešća žena”. Borila se 1941. sa njenim bratom u ratu, svi su je poštovali. I danas svi o njoj pričaju samo najlepše.

Detinjstvo nam je izgledalo lepo, sa svima smo se lepo družili. Majka Ilda je bila stroga, ali nikada nije Šabana udarila, samo mene i to me povuče za kosu. Kaže mi, ajde brzo, zakasnićeš u školu. Ilda je bila čuvena, narodna majka i žena za primer. Svima je delila i šakom i kapom - rekla je Sarajka za emisiju „Svadba od milion evra” i otkrila da je jednom imala veoma čudan san.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Bila je u vozu koji se prevrnuo, jedino njen vagon nije. Mnogi ljudi su tada poginuli. Srećom je preživela. Međutim, posle toga u snu joj se javila Sveta Petka, koja joj se rekla da zbog nje nije dozvolila da se i taj vagon okrene. Od tada je držala njenu ikonu u svojoj sobi. Isto tako, kada joj dugo Šaban nije dolazio, molila je sveticu da ga vidi. I on bi se stvarno pojavio posle dva-tri dana.

Komentari (0)

Loading