Celebrity News

Sin Milice Mandić je budući šampion, ima mamine oči i naprosto je neodoljiv

Milica Mandić pokazala sina Mateju

Sin Milice Mandić je budući šampion, ima mamine oči i naprosto je neodoljiv

Mateja Stanisavljevic/ATA Images

Srpska reprezentativka u tekvondou Milica Mandić porodila se prošlog aprila i na svet donela zdravog dečaka. Najlepše vesti prvi je objavio njen muž Marko Đuričić, koji je na svom Instagram profilu podelio fotografiju mališana.

Instagram/Marko Djuricic

 

- Naš Mateja stigao na svet. Hvala ti Milice, ljubavi, najbolja i najhrabrija. Volim te – poručio je presrećni otac.

Pročitajte: "IMAM NEKOGA S KIM DELIM SVE" - Ovo je muž Milice Mandić za kojeg se udala prošle nedelje, dame joj najviše zavide zbog OVOGA (FOTO)

Dečak je u međuvremenu proslavio i prvi rođendan, a roditelji su mu tom prilikom priredili nezaboravnu proslavu.

Inače, samo šest meseci posle porođaja Milica Mandić se vratila onome što najbolje zna da radi. Osvojila je prvo mesto na Balkanskom prvenstvu u tekvondou u Sarajevu i potvrdila da je i dalje jedno od najjačih imena srpskog sporta.

Instagram/Marko Djuricic

 

Iako je bilo teško pripremati se i boriti posle toliko vremena, tekvondo će uvek biti moja prva ljubav – izjavila je posle osvajanja medalje.

Tročlana porodica ovih dana boravi u Vrnjačkoj banji, gde se održava kamp u tekvondou.

Mali Mateja pozirao je sa mamom i tatom u majici sa slikom olimpijskih krugova, a imajući u vidu genetiku ne treba sumnjati da bi jednog dana i sam mogao da donese medalju sa tog prestižnog takmičenja.

Za sada uživa u vožnji automobilčića i opuštenoj dečjoj igri, a na prvi pogled lako se može zaključiti da je od mame nasledio šarm, širok osmeh i plave oči.

 

 

- Nadam se da će i mališan biti dobar sportista i obradovati nas ponekom medaljom kao i vi – jedna je od poruka koje se mogu pročitati na profilu Milice Mandić.

 

 

Komentari (0)

Loading