Celebrity News

Jelena Tomašević prvi put o najtežem životnom razdoblju: Plakala sam svaki dan, a onda mi je stiglo PISMO na kućnu adresu

Suze Jelene Tomašević ne mogu se često videti u javnosti

Jelena Tomašević prvi put o najtežem životnom razdoblju: Plakala sam svaki dan, a onda mi je stiglo PISMO na kućnu adresu

ATA Images

Ni radosnice, pa čak ni one obavijene tugom suze Jelene Tomašević gotovo je nemoguće pred kamerama videti.

Pop zvezda i kantautorka od samog starta za javnost je stvorila jedan imidž kojeg se slepo drži.

Pročitajte: Na ovo su godinama čekali - Ostvaren veliki san Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića

Daleko od toga da se ona pretvara ili pak glumi, jednostavno odabrala je da se publici predstavlja na jedan način.

Uvek fina, decentna, odmerena, nasmejana, kulturna, što i inače jeste s malom razlikom što kada je okružena onima koji je poznaju i vole ona sa njima deli i svoju duhovitost, harizmu, ali i onu osetljivu stranu svoje ličnosti.

Miloš Nadaždin

 

Zbog svega pomenutog suze Jelene Tomašević gotovo je nemoguće videti u živom programu, iako ih je po njenoj priči u jednom periodu bilo čak i previše.

O teškoj životnoj etapi pričala je umetnica sa Bebom Dragić za Blic tv, gde je otkrila i neke razgovore sa pokojnim ocem kojih se rado danas seća.

- Sećam se jednom kada sam imala jednu situaciju, privatnu, jako sam često plakala - počela je priču supruga Ivana Bosiljčića pa objasnila:

Boško Karanović

 

- Zvala sam roditelje da im to ispričam i onda mi je tata napisao pismo.

- To me je strašno bilo potreslo, kada mi je to pismo stiglo na kućnu adresu i gde počinje rečima “U zlu se ne podaj u dobru se ne uznesi”.

Pročitajte: Čim se završila školska godina Ivan i Jelena priredili Nini iznenađenje - Nestrpljenje je trajalo 700 kilometara (FOTO)

- Uvek je govorio da moraš da  znaš odakle si potekao, da znaš ko su ti baba, deda, brat i ta veza to je temelj porodice. Zahvalna sam mu na tome - zaključila je.

Miloš Nadaždin

 

Nakon ovoga svima je jasno da u Jeleni čuči emotivac koji samo pred voljenima dozvoljava da poklekne.

 

Komentari (0)

Loading