Celebrity News

To više nije isti čovek: Andrija Kuzmanović je želeo da smrša, a da li baš toliko

Andrija Kuzmanović drastično smršao i promenio izgled

To više nije isti čovek: Andrija Kuzmanović je želeo da smrša, a da li baš toliko

Amir Hamzagić/ATAImages

Andrija Kuzmanović slobodno može reći da su mu se u prethodnom periodu desile neke krucijalne stvari.

Miša Obradović

 

Najvažnije od svega je to što je postao otac dečaka, koji je dobio ime Ignjat. Osim toga, Andrija je proslavio i jubilarni 40. rođendan, a uz sve to drastično je promenio fizički izgled.

Pročitajte: Andrija Kuzmanović drastično smršao -  Glumac izgubio 30 kilograma, pogledajte tu promenu (FOTO)

Popularni glumac pre nekoliko meseci priznao je da je izgubio čak 30 kilograma, zbog čega se i njegov izgled promenio.

- Sada lakše idem kroz život, lakše radim, lepše mi je. Da je stres, samo bih se nagojio. Malo sam smanjio klopu i neke druge aktivnosti – rekao je u emisiji Exclusiv Night, na TV Prva.

Andrija Kuzmanović od tada se nije pojavljivao na javnim manifestacijama, pa ne čudi što su mnogi ostali iznenađeni kada su ga videli u Herceg Novom.

Čini se da je šarmantni glumac u međuvremenu izgubio još nekoliko kilograma, što je posebno došlo do izražaja u širokoj beloj košulji.

MNE printscreen

 

Glumac se, inače, pojavio na otvaranju Filmskog festivala u Herceg Novom. Zajedno sa kolegama Sanjom Popović i Milanom Marićem okušao se kao voditelj prve festivalske večeri.

Instagram Filmski festival Herceg Novi

 

Andrija Kuzmanović, inače, nerado govori o svom privatnom životu, a ovog puta otkrio je da je njegova porodica već 60 godina u Dobroti, gde su i njega prvi put doveli kada je imao samo mesec dana.

- U Boki se osećam kao kod kuće, tako su me i ljudi prihvatili – priznao je Andrija, koji danas nimalo ne liči na momka kog smo upoznali u filmu „Montevideo, bog te video”. 

MNE printscreen

 

Komentari (0)

Loading