Celebrity News

Igor Jurić potvrdio najdivnije vesti! Vreme je za slavlje: Čestitajte mi (FOTO)

Veza Igora Jurića i Milene Popović ide svojim tokom

Igor Jurić potvrdio najdivnije vesti! Vreme je za slavlje: Čestitajte mi (FOTO)

Instagram/Milena _Bogdan

Veza Igora Jurića i Milene Popović ne izaziva više toliko pažnje kao nekada, a sve zbog toga što poznati par pristaje da javno deli osećaje i prilike u svom odnosu.

Želela je javnost više da sazna o njima i to je na tacni dobila, doduše malo putem televizije, malo putem podkastova, malo kroz društvene mreže na kojima su oboje vrlo aktivni.

Pročitajte: Deset godina bez Tijane Jurić, očeva bol ne prolazi - Postoji deo dana kada želim da se smejem, ali sa tugom živim i umreću

Budući da je svima postalo normalno što su zajedno, što se vole i poštuju, što su pronašli razlog za sreću uprkos tragedijama koje su ih zadesile, očekuje se dalji razvoj situacije.

Stalno se postavlja pitanje da li će veza Igora Jurića i Milene Popović prerasti u nešto više, očekuju se noviteti iz njihove „bašte”, međutim, čini se da je popularnim emotivnim partnerima dovoljno ovako kako je.

Instagram

 

Istini za volju, oni su nedavno otpočeli život pod istim krovom, te je Milena konstatovala da je njen sin Bogdan konačno dobio očinsku figuru.

Da i ona gaji korektan odnos s Jurićevom drugom ćerkom, nije takođe tajna, a tome najbolje svedoče čestitke za rođendan.

Pročitajte: Igor Jurić više nije isti čovek, svi krive Milenu za ovoliku promenu

Za razliku od Milene koja nije bila toliko transparentna, Igor je mezimici čak dva puta čestitao i pozvao druge da učine to isto.

Instagram

 

 

- Srećan ti rođendan, srećo - napisao je ispod fotografije sa Saškom, a istu sliku ubrzo potom stavio je i na insta story, gde se našalio:

 

- Čestitajte mi njen rođendan.

 

Komentari (3)

Loading
Ljuba

16:07 23.08.2024

Kad ces doci i upaliti svecu i staviti barem jedan cvet Oliveru.

Penzioner

12:16 25.08.2024

Predivni su i on i partnerka i ćerka.Baš se radujem śto mu je to neka kolika tolika uteha za ono što je doživeo.