Celebrity News

Ilda Šaulić za Story: Čim dobijem dodatni kilogram ili dva, ne osećam se dobro

Izgled Ilde Šaulić se godinama ne menja

Ilda Šaulić za Story: Čim dobijem dodatni kilogram ili dva, ne osećam se dobro

Miloš Nadaždin

Izgled Ilde Šaulić se godinama ne menja. Za figuru, za koju je dobila bezbroj pohvala, zasluge u velikoj meri ima genetika, ali daleko od toga da ona ne vodi računa i o ishrani i o fizičkim aktivnostima.

Pročitajte: Čekamo još jednu devojčicu - Ilda Šaulić ima prelepe vesti

– Ovu kilažu imam već godinama, a čim dobijem dodatni kilogram ili dva, ne osećam se dobro, pa se odmah vraćam na prethodnu. Mislim da je vođenje računa o sopstvenom izgledu nešto što se podrazumeva, a pogotovo kad se bavite javnim poslom.

Činjenicu da je u svim tim tekstovima uz komplimente naglašeno da ima četrdeset pet godina, ovako komentariše:

– Radujem se i uživam u ovim godinama. Kao zrela žena znam šta sve hoću, šta neću, šta mi prija, a šta ne. To je zaista važno, ali do tih saznanja se dolazi zahvaljujući životnom iskustvu.

S druge strane, neke stvari nisu više jednostavne kao pre desetak godina, a pre svega mislim na sport i rekreaciju. Treba sebe naterati na aktivnost, ali kad to uradiš i te kako ti prija.

Čim se Ildina porodica vrati u Beograd, uz pripreme za Emin polazak u drugi razred, ona počinje s realizacijom planova vezanih za koncert 10. oktobra u MTS dvorani.Na pitanje šta je u celoj toj priči najkomplikovanije, Ilda odgovara:

M.P./ATAImages

 

 

– Mnogo ljudi je uključeno u tu priču, sa svima treba razgovarati, biti siguran da te razumeju, da znaju šta želiš... Srećom, radim sa profesionalcima, koji imaju veliko iskustvo, pa mi nijedna faza ne donosi stres mada sam perfekcionista.

Želim i da svaka pesma bude propraćena na poseban način, a najmanji problem mi je kako ću izgledati, mada celog leta razmišljam o tome. Želim da pre koncerta uradim još jednu moju pesmu, jer obrade tatinih žive svoj život, a volela bih i da do kraja godine izdam album. Problem je što nema lepih novih pesama.

Ono što sam čula nije mi se naročito dopalo, ali nadam se da će moji saradnici, ipak, smisliti nešto što ću sa zadovoljstvom otpevati.
 

 

Komentari (0)

Loading