Celebrity News

Razne dijete nisu uspele, a onda sam uradila najprostiju stvar: Slađa Alegro smršala 30 kilograma

Slađa Alegro smršala čak 30 kilograma

Razne dijete nisu uspele, a onda sam uradila najprostiju stvar: Slađa Alegro smršala 30 kilograma

Antonio Ahel/ATAImages

Žene trudnoću podnose različito. Dok je jednima muka i ne mogu da funkcionišu, druge se osećaju odlično i ne propuštaju aktivnosti kojima su se bavile i pre drugog stanja. 

Isto je i kada je reč o kilaži, neke se ugoje, druge tek da nabace koji kilogram. U prvu grupu svakako spada i pevačica Slađa Alegro koja se tokom drugog stanja ugojila čak 30 kilograma. Slađa Alegro smršala je i dovela liniju do savršenstva.

Pročitajte: Ćerku učim da krava daje mleko a ne da ono raste u prodavnici - Slađa Alegro o vaspitanju naslednice

- Baš sam bila debela. Imala sam 82 kilograma, što je mnogo na moju visinu. U trudnoći sam se opustila jer sam išla ka ostvarenju svoje najveće želje. Za sve ostalo me je bilo baš briga. Jela sam dnevno i po 300 grama čokolade, kao i razne fast food obroke. A to je ostavilo traga na mojoj figuri. Dok sam bila trudna, nisam ni mislila o kilaži, ali kada sam se porodila, shvatila sam da to neće tako lako nestati – izjavila je pevačica za domaće medije.

Ključna stvar koju je izbacila iz ishrane bili su slatkiši.

- Potpuno sam promenila način ishrane, izbacila slatkiše, a dosta mi je pomogla i ćerka Mila. Zbog nje sam počela uveče da ležem na vreme i da ustajem rano, a to je jako bitan faktor kada je mršavljenje u pitanju – rekla je Slađa.

Ipak, dijeta Slađe Alegro ne bi bila tako efikasna da nema svojevrsnog jelovnika, koga se pevačica redovno pridržava.

-Trudne žene misle da će se lako otarasiti viška kilograma, ali to zaista nije tako. Pogotovo ako ste u godinama u kojima sam ja rodila Milu. Nakon trudnoće treba dosta da se radi na sebi da bi se telo vratilo u normalu.

 

Ručak: Piletina sa salatom.

Užina: Voće po izboru.

Večera: Riba sa grilovanim povrćem.

M.M./ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading