Celebrity News

Anastasija Ražnatović potvrdila prelepe vesti: Srećna sam što nakon dve godine...

Anastasija Ražnatović podelila prelepe vesti

Anastasija Ražnatović potvrdila prelepe vesti:  Srećna sam što nakon dve godine...

Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović slobodno može reći da je ovo bila njena godina, koju će zauvek pamtiiti u najlepšem svetlu.

Instagram

 

Krajem maja udala se za svog dugogodišnjeg izabranika Nemanju Gudelja, i tako zvanično postala gospođa Gudelj. Intimna ceremonija održana je u vili Ražnatovića u Beogradu, u prisustvu najbliže porodice i prijatelja.

Pročitajte: Nakon što se udala za Nemanju Gudelja Anastasija Ražnatović jaja jede samo na jedan način: Ovo je razlog (FOTO)

Prošle godine par se venčao u crkvi, nakon romantične veridbe u Sevilji, gde su nastavili da žive.

Ipak, kako se priča, supružnici bi uskoro mogli da se presele iz Španije. I to na drugi kontinent, budući da je naš fudbalski reprezentativac dobio poziv da se presđe u tabor Al Šababa.

Još uvek nije poznato da li je Nemanja ponudu i prihvatio, samim tim ni da li će Anastasija Ražnatović ubuduće živeti u Saudijskoj Arabiji.

Instagram/raznatovicanastasija

 

U međuvremenu, na red su došle neke nove lepe vesti.

- Dragi moji, nakon dve godine pauze srećna sam što mogu da najavim izlazak novih pesama u nekoj bližoj budućnosti – napisala je mlada muzička zvezda na svom Instagram nalogu, pa pojasnila.

- Potvrdiću vam nešto što se već neko vreme sluti, a to je da je u pitanju duet i ono što se baš i ne zna, solo pesma. Možda i dve.

Na kraju objave, Anastasija Ražnatović istakla je da se mnogo raduje što je u prilici da podeli nove muzičke projekte sa pratiocima i poručila da ostanu uz nju jer uskoro stižu i nove vesti.

 

 

Komentari (0)

Loading