Celebrity News

Ne mogu da uradim ništa: Trudna žena Darka Lazića suočava se sa zdravstvenim problemom

Žena Darka Lazića ima problem sa zdravljem

Ne mogu da uradim ništa: Trudna žena Darka Lazića suočava se sa zdravstvenim problemom

ATA Images

Od kada je saznao da će postati tata po treći put, Darko Lazić svoju ženu Katarinu drži kao malo vode na dlanu. Oni će uskoro postati roditelji, a dane provode u iščekivanju proširenja porodice.

 

Pročitajte: Koliko godina ima majka Darka Lazića? Baka postala 2014. godine, a juče se ponovo udala

Tako je Kaća nedavno na Instagram profilu objavila da je ušla u osmi mesec trudnoće, ali i da slavi 34. rođendan.

Instagram/Katarina Lazić

 

 

 

Sada je otkrila i da se bori sa zdravstvenim problemom. Objavila fotografiju sa trudničkim stomakom, mnogi su mislili da se na slici nazire stopalo bebe.

Međutim, kako je Katarina objasnila, u pitanju je zdravstveni problem koji ima od detinjstva.

– Ne nazire se stopalo bebe, na stomaku iznad pupka se vidi kila. Imala sam je još kao dete, ali nije bila vidljiva dok stomak nije počeo da mi raste. Kako doktor kaže, može da se sredi samo operativnim putem i to kada odlučim da više ne ostajem trudna. Za sada ne mogu ništa da uradim – objasnila je Katarina.

Podsetimo, pevač je ponosni otac dvoje mališana, ćerke Lorene, koju je dobio u braku sa koleginicom Anom Sević, i sina Alekseja, koji se rodio kao plod ljubavi Darka Lazića i Marine Gagić.

 

Svoju sadašnju suprugu Darko je upoznao kao mladić, a o njihovom odnosu ovako je govorio:

- Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas - rekao je svojevremeno za medije.

- U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad sve prošli i možemo da uživamo zajedno do kraja života - ispričao je nedavno Lazić.

 

 

 

Komentari (0)

Loading