Celebrity News

Mirka Vasiljević Vujadinu prešla preko svih prevara, a sada priznala: Samo zbog OVOGA nisam udata žena

Svadba Mirke Vasiljević i Vujadina Savića bila je u planu

Mirka Vasiljević Vujadinu prešla preko svih prevara, a sada priznala: Samo zbog OVOGA nisam udata žena

Antonio Ahel/ATAImages

Već nakon rođenja prvog sina Andreja, 2011. godine, svadba Mirke Vasiljević i Vujadina Savića postala je tema domaćih medija.

Istini za volju, venčanje glumice i fudbalera bilo je u fokusu javnosti mnogo pre, ali tek dolaskom na svet naslednika javnost je to videla kao nešto što sledi i što je sasvim normalan razvoj daljeg odnosa poznatog para.

Pročitajte: Majku Mirke Vasiljević stalno gledate u jutarnjem programu, a ne znate ko joj je ćerka! Evo kako izgleda Mira Vasiljević (FOTO)

S obzirom na to da je nedugo po rođenju prvenca Mirka ponovo zatrudnela i rodila ćerku Adrijanu, a par godina kasnije još jednog sina Mihajla, nevenčani supružnici pravdali su se da zbog porodičnih obaveza još uvek nisu stali na ludi kamen.

Ludi ili ne, čini se da je glumica ta koja nepobitno bira da ga preskoči, a tek nedavno spomenula je razlog svog negodovanja.

Antonio Anhel / Ata images

 

Stereotipi da među supružnicima d vremenom nestane ljubav dramska umetnica vidi kao kočnicu.

- Možda zato nisam udata. Šalim se. Mislim da je to individualno. 

- Rasla sam u porodici gde se mnogo razgovara i gde su svi posvećeni jedni drugima, gde ne postoje ni brda ni bregovi ispod tepiha i sve mora da bude čisto i da čaša ne sme da bude ni prazna ni puna, nego na sredini. 

Pročitajte: Svadba Mirke Vasiljević i Vijadina Savića je sada tema: Svekar otkrio šta misli o snaji - Ima nešto važnije od pućenja na selfijima

- Tako se trudim da bude i u mojoj porodici. Ljubav mora da se neguje i zaliva, kao cveće kad se zaliva i razgovara sa njim, kaže se da će bujati, pa tako i sa partnerom. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Mi imamo četvoro dece i uvek gledamo da imamo naše vreme, pa makar to bilo i pet minuta, jer ako nas dvoje postojimo, postojaće i deca i još mnogo druge dece - kazala je.

 

Komentari (0)

Loading