Celebrity News

Kuću smo napravili od samo jedne pesme: Đoletu Đoganiju ovaj hit doneo bogatstvo

Đogani Fantastiko grupa bila je jako popularna devedesetih godina prošlog veka

Kuću smo napravili od samo jedne pesme: Đoletu Đoganiju ovaj hit doneo bogatstvo

Ata Images

Grupa Đogani Fantastiko, kako se zvala na samom početku karijere, osnovana je 1992. i bila je jedan od najpopularnijih dens sastava devedesetih godina.

Imali su brojne hitove, a pesma "Idemo na Mars" bila je jedna od najpopularnijih.

Pročitajte: Dok se Đole sa Vesnom baškari u luksuzu, ona živi ovde - Zavirite u skromni dom Silvije Đogani, Đoletove i Slađine naslednice (VIDEO)

- Slađa i ja smo zajedničku kuću napravili od novca koji smo zaradili od te pesme. Zamišljao sam da ću ja tamo jednog dana, kada ostarim, sedeti sa porodicom, imati svoje unuke i onda "bam"! Desio se raspad - ispričao je Đole jednom prilikom za "Grand" i otkrio kako je nastao čuveni hit koji im je promenio život u potpunosti. 


- Sedeo sam sa mojim prijateljem Danijelom i rekao mu da želim da tekst bude malo drugačiji, da ne bude o ljubavi, o rastancima, o svemu onome što se tada pravilo. On je rekao: "Druže, jedino da idemo na Mars pa da napišemo pesmu". I ja kažem: "To, to nam treba. Idemo na Mars" - izjavio je Đogani.

- Ta pesma je zapravo neka parodija na narodnjake, bez uvrede ikome. Nismo imali drugu strofu, sećam se, pa se svako ubacivao sa nekim delom teksta - priznao je Đogani.

 

Komentari (0)

Loading