Celebrity News

Željko Mitrović kupio 1.044 godina staro drvo, pa sebe nazvao svecem: Posadiće ga u dvorištvu svoje nove vile koja liči na hram (FOTO)

Željko Mitrović ne prestaje da intrigira javnost

Željko Mitrović kupio 1.044 godina staro drvo, pa sebe nazvao svecem: Posadiće ga u dvorištvu svoje nove vile koja liči na hram (FOTO)

Luka Šarac

Gotovo da ne prođe dan a da vlasniku Pinka Željku Mitroviću ne padne nova poslovna ideja na pamet.

Bilo da je reč o kupovini nove nekretnine u Monaku, Londonu ili Beogradu, izgradnji kuće, letećeg automobila otac četvoro dece i ponosni deka unuke ne prestaje da iznenađuje medije i javnost.

Pročitajte: Sada sa Milicom uživa u suvom luksuzu, a evo u kakvom stanu je Željko Mitrović živeo dok je bio u braku sa Hani (FOTO)

Ovog jutra čini se da je prevazišao i samog sebe.

Ako je verovati onome što je napisao na Instagramu, reklo bi se da je Željko Mitrović poveću svotu novca odvojio za kupovinu drveta masline koju će posaditi na svom novom imanju.

Instagram

 

- Zvanično najstarije drvo u Evropi, ova maslina stara 1.044 godine, koja se trenutno nalazi u Italiji, od juče je i zvanično postala vlasništvo Željka Mitrovića - napisao je medijski mag ispod fotografije drveta.

- Ovako zvuči vest objavljena na specijalizovanim portalima koji se bave "biljnim svetom".

- Drvo će biti transportovano specijalnim transportom i presađeno u dvorište "Hrama Svetog Žeksa" pored stotinak drugih stabala koja su već stigla sa različitih krajeva sveta! 

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića je druga Srpkinja koja boravi u dvorcu - Lepši je čak i od zamka Dragane Mirković

- E sad pitanje, ko je u Evropi investirao više kao privatno lice u biljni svet i zeleni eko sistem, tačan odgovor je "NIKO"

Instagram

 

- P. S. Za strane i domaće turiste, biće dozvoljeno slikanje Žeksovog drveta!

 

Komentari (1)

Loading
Aleksa

23:44 21.08.2024

U Baru je drugo po starini drvo masline posle onog na Kritu koje je staro preko 3000godina a ovo sto je ovaj kupio pitanje koliko je staro i dali je u opste toliko staro koliko su mu rekli i dali je maslina.