Celebrity News

Lepe vesti iz doma Katarine i Đorđa Bajeca: Srce mi je puno

Katarina i Đorđe Bajec skladan su par godinama

Lepe vesti iz doma Katarine i Đorđa Bajeca: Srce mi je puno

Boško Karanović

Katarina i Đorđe Bajec sklopili su crkveni brak u martu 2022. godine i tako dodatno učvrstili svoju ljubav. Mnogi su se obradovali videvši koliko par blista od ljubavi i lojalnosti koju imaju jedno prema drugom.

I ekipa našeg magazina imala je priliku da se uveri da je muž Katarine Bajec pravi gospodin i džentlmen, a tom prilikom trenutno omiljena doktorka otkrila nam je i kolika joj je zapravo podrška suprug Đorđe.

- Volim da kažem da je moj suprug Džo moja mentalna, duševna i organizaciona podrška. On je moj najoštriji dobronameran kritičar. Tokom sedam godina braka stalno me stimuliše da budem bolja. Uvek sa zadovoljstvom razmenjujemo mišljenja, posebno ona medicinska, a njegovo široko znanje mi je od velike pomoći i u stvaranju same emisije. 

Sada Katarina proslavlja 45. rođendan, a suprug se ne odvaja od nje.

- Punim srcem u 46. Hvala svima na divnim čestitkama - napisala je omiljena doktorka.

Jedna objava Katarine Bajec mnoge njene pratitelje navela je da se zapitaju da li je sve bilo ovako idilično tokom sedam godina braka, s obzirom da je uz fotografiju sa mužem doktorka Katarina objavila i zanimljivo razmišljanje o trpljenju i praštanju:

- Nedavno me je neko pitao da li je praštanje zdravo, a ja sam se setila upravo reči Hermana Hesea: "Svi gresi u sebi već nose oproštaj".

Kada je neko iskren i istinski se kaje, nemojte na strmini da mu dodajete teret, već oprostite. Osećaji ljubavi i privrženosti, koje ćete dobiti zauzvrat, upravo jesu zdravlje. Budite veliki, pa praštajte uz osmeh, bićete još zdraviji - rekla je doktorka stavivši jasno do znanja da u njihovoj bračnoj zajednici i ona i Đorđe umeju da oproste i razumeju, što je svakako tajna njihovog idiličnog odnosa.

Amir Hamzagic/ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading