Celebrity News

Pre Juga volela je ovog moćnika: Ovom uspešnom muškarcu Milena Vasić rodila je dvoje dece (FOTO)

Prvi muž Milene Vasić je ovaj moćan muškarac

Pre Juga volela je ovog moćnika: Ovom uspešnom muškarcu Milena Vasić rodila je dvoje dece (FOTO)

ATA Images

Milena Vasić i Jug Radivojević ove godine slave deceniju braka. Njihova ljubavna priča bila je turbulentna, a kada su konačno shvatili koliko se vole, više se nisu razdvajali. Sin Lav krunisao je njihovu ljubav svojim rođenjem, a njihov dom vrvi od radosti i smeha, jer sa njima žive i Milenina deca iz prvog braka.

Prvi muž Milene Vasić, Jakša Ražnatović, naočiti Crnogorac, po zanimanju advokat, otac je njeno dvoje dece, sina Nikole i ćerke Lane.

Pročitajte: Dobro skrivana lokacija - Ovde žive Milena Vasić i Jug Radivojević sa svom svojom decom (FOTO)

Podsetimo, Milenina i Jugova ljubavna priča počela je mnogo pre nego što su 2014. godine svoj odnos krunisali brakom. Pre dve decenije oni su bili zaljubljeni par, koji je na svoju ljubav stavio tačku.

Tada je u Milenin život ušao njen prvi muž, Jakša, inače rođak spisateljice Vesne Radusinović, sa kojim je u braku dobila dvoje dece.

Instagram

 

Prvog muža Milena u javnosti nikada ne spominje, ali je zato o obnovljenoj ljubavi sa Jugom, govorila ovako:

- Jug i ja smo u mladosti osećali jaku hemiju među nama, a onda se on oženio, a ja sam se udala, pa je Jug dobio sina Vuka, a ja moje Nikolu i Lanu. Nakon što smo oboje izašli iz zajednice, opet smo se sastali i evo trajemo. Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im: ‘Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi’ – ispričala je jednom prilikom za medije glumica.

R.Z./ATAImages

 

 

Komentari (0)

Loading