Celebrity News

Majka Jelene Janković potkačila Anu Ivanović! Pale ozbiljne uvrede (FOTO)

Majka Jelene Janković nikad iskrenija

Majka Jelene Janković potkačila Anu Ivanović! Pale ozbiljne uvrede (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Majka Jelene Janković volela je svojevremeno da govori za medije.

Za Story je zapravo često davala izjave, a najčešće je to činila kada je njena mezimica bila zauzeta ili odsutna.

Pročitajte: Ćerka Jelene Janković prvi put u javnosti - Koliko je samo slatka (FOTO)

U tim izjavama Snežane Janković moglo se svašta saznati, i gde bivša teniserka živi, i šta radi, i kakvi su joj planovi, dok je istovremeno majka Jelene Janković rado izražavala svoje stavove po pitanju srpskog tenisa.

Na početku i na kraju uvek je nekako Ana Ivanović bila ta o kojoj se direktno ili indirektno govorilo, što nije za čuđenje budući da je Jeleni ona svojevremeno bila konkurencija.

Javnost je bila u ubeđenju da dve sjajne sportistkinje ne razgovaraju ili, pak, da su u nekakvom sukobu, što je bilo daleko od istine. Ipak majci Jankovićeve nije bilo pravo kada se u domaćim medijima uzdizalo Anino ime dok se Jelenino zapostavljalo uprkos činjenici koliko se angažovala za reprezentaciju.

- Moja ćerka je propustila samo jedan meč za Srbiju tokom čitavih deset godina. Uprkos ozbiljnoj povredi zgloba pretrčala je pola planete kako bi stigla da igra za svoju zemlju - istakla je ona svojevremeno za "Story".

Pročitajte: Zavirite u luksuznu vilu doktora Branka i Jelene Janković, koja košta basnoslovnih 13 i po miliona evra (FOTO)

- Za to vreme neko drugi je uživao i pio kafu dok se moja ćerka povređena borila za svoju zemlju - zaključila je Snežana, koja je po svemu sudeći aludirala na Anu, koja je odbila da igra pod nacionalnim dresom. Istovremeno tada se uslikala kako sa tadašnjim momkom Verdaskom uživa uz kafu.

Komentari (0)

Loading