Celebrity News

Slavi ceo Brestač: Žena Darka Lazića objavila lepe vesti! Čestitke stižu sa svih strana

Darko Lazić i Kaća presrećni, ona se oglasila

Slavi ceo Brestač: Žena Darka Lazića objavila lepe vesti! Čestitke stižu sa svih strana

Antonio Ahel/ATA Images

Darko Lazić i Kaća presrećni.

 Od kada je saznao da će postati tata po treći put, pevač svoju ženu Katarinu drži kao malo vode na dlanu. Danas njihova vila u Brestaču ispunjena je radošću.

Vest da Darko Lazić čeka treće dete napravila je totalnu pometnju u javnosti, a on nije mogao da sakrije sreću.

Pročitajte: Koliko godina ima majka Darka Lazića? Baka postala 2014. godine, a juče se ponovo udala

I dok iščekuju rođenje deteta, Kaća i Darko imaju razlog za slavlje. Ona je na svom Instagram profilu objavila da je ušla u osmi mesec trudnoće, ali i da danas slavi 34. rođendan.

Instagram/Katarina Lazić

 

 

Pročitajte: Malena Lorena Lazić glavna zvezda na svadbi svog oca Darka - Jedan pogled je dovoljan da shvatite da li liči na majku Anu (FOTO)

Podsetimo, pevač je ponosni otac dvoje mališana, ćerke Lorene, koju je dobio u braku sa koleginicom Anom Sević, i sina Alekseja, koji se rodio kao plod ljubavi Darka Lazića i Marine Gagić.

 

Svoju sadašnju suprugu Darko je upoznao kao mladić, a o njihovom odnosu ovako je govorio:

- Katarina i ja se poznajemo 13 godina, davno smo bili u vezi i uvek smo se poštovali. Bili smo u kontaktu, viđali se i pili piće, tako da je uvek u mom životu. Ja se zapravo nikad nisam ni odljubio od Kaće, samo smo se razišli jer nije bilo pravo vreme za nas - rekao je svojevremeno za medije.

- U tom smislu sam uvek sve druge varao s njom. Ona je imala svoju vezu i brak, posle se razvela, isto kao i ja, i zašto da ne budemo zajedno? Smatram da je bolje da čovek sačeka da sazri. Mislim da smo tek sad sve prošli  i možemo da uživamo zajedno do kraja života - ispričao je nedavno Lazić.

 

 

 

Komentari (0)

Loading