Celebrity News

Sada sa Milicom uživa u suvom luksuzu, a evo u kakvom stanu je Željko Mitrović živeo dok je bio u braku sa Hani (FOTO)

Dom Željka Mitrovića u Beogradu vila je o kojoj mnogi sanjaju

Sada sa Milicom uživa u suvom luksuzu, a evo u kakvom stanu je Željko Mitrović živeo dok je bio u braku sa Hani (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Dom Željka Mitrovića devedesetih godina bio je skromni stančić, koji je po priči pripadao njegovoj bivšoj izabranici Sonji Mitrović Hani.

U tom malom, ali svakako prijatnom ambijentu vlasnik Pinka i njegova tadašnja supruga dobili su sina Aleksandra i ćerku Sandru. Nažalost, svega četiri godine njihova ljubav je trajala.

Pročitajte: Ćerka Željka Mitrovića je druga Srpkinja koja boravi u dvorcu - Lepši je čak i od zamka Dragane Mirković

Po razvodu medijski mag napustio je pomenutu nekretninu, decu i Hani i život otpočeo sa sadašnjom ženom Milicom sa kojom je nekoliko godina kasnije takođe stvorio porodicu, ali i ozbiljno bogatstvo.

Instagram

 

Skromni dom Željka Mitrovića zamenjen je vilom na Dedinju, koja obiluje skupocenim, luksuznim nameštajem.

Svaki pripadnik Mitrovićeve porodice ima svoju sobu sa kupatilom i terasom.

Veliki dnevni boravak obiluje vrednim umetničkim primercima, tu je i kuhinja sa kuvaricom i spremačicom, ali i radna soba, teretana i još mnogo toga. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Nažalost, navedene pogodnosti koristi samo popularni bračni par. Deca su se raštrkala po belom svetu. Tačnije Željkov sin iz prvog braka ima svoj dom sa suprugom i decom, ćerka, režiserka Sandra, najveći deo godine je u Americi ili Lodnonu, dok u prestonici Velike Britanije žive i školuju se bliznakinje koje ima sa Milicom Andrea i Kristina.

Pročitajte: Ma, koga briga što je on Željko Mitrović? Prvi komšija zagorčao život vlasniku Pinka, ni veze, ni novac mu nisu pomogli - Na kraju se odselio

Kristina se nedavno verila sa Ukrajincem Ilijom, te mnogi veruju da će dom Željka Mitrovića, tačnije bašta, poslužiti za intimno slavlje.

Svojevremeno Miličina kuma Leontina Vukomanović sa Filipom Patom tu je stala na ludi kamen.

Instagram

 

Budući da kuća i okućnica mogu da prime veliki broj ljudi, dovoljan je podatak da se stekne dojam u kakvoj palati Željko živi sa suprugom.

A kako je izgledao njegov dom u mlađim danima i dok je bio prvi put oženjen pogledajte OVDE, pa uporedite.

 

Komentari (0)

Loading