Celebrity News

O onome što Ceca ima u vili na Dedinju sanja pola Holivuda: Dosad je strogo čuvala tajnu, a onda otvorila vrata raja (VIDEO)

Kuća Cece Ražnatović poseduje ovu prostoriju o kojoj mnoge žene maštaju

O onome što Ceca ima u vili na Dedinju sanja pola Holivuda: Dosad je strogo čuvala tajnu, a onda otvorila vrata raja (VIDEO)

Antonio Ahel/ATAImages

Kuća Cece Ražnatović na Dedinju prava je oaza luksuza. Pevačica je svoj dom opremila tako da gotovo nikad ne mora da ga napušta, a da sve što joj treba ima nadohvat ruke.

Naime, osim što u kući svaki član porodice ima svoj kutak, svečanu salu za brojne proslave, teretanu, sada je otkriveno da kuća Cece Ražnatović poseduje i privatni salon lepote.

Pročitajte: U Beogradu živi u vili sa tajnim prolazima, a evo kako joj izgleda rodna kuća u Žitorađi (FOTO)

Naime, na svom TikToku, dok je pokazivala kako se priprema za jedan od svojih nastupa, Ceca je otkrila da u svojoj kući poseduje i kozmetički salon, te njen frizer može da dođe i dotera je u udobnosti doma.

Kako kaže, za nastupe se šminka sama, a kozmetički salon smestila je pored zatvorenog bazena, u kome neretko uživa.

 

@cecaraznatovicoff Ovako izgledaju moje pripreme za koncert 🫶🏽 Od frizure, šminke, puta, snimanja, pa sve do bine! 🎤 #ceca #cecaraznatovic #fyp #viral #balkan #4you #serbia #behindthescenes ♬ original sound - CECA

 

Sve deluje kao da je reč o prostorijama luksuznog hotela, namenjenim za uživanje posetilaca. Ipak, reč je o domu Cece Ražnatović, čijim enterijerom dominiraju mermer, boja zlata i puno drvo.

Komentari (0)

Loading