Celebrity News

Zbog ovoga joj očitao bukvicu: Filip Priji zamera jednu stvar - Ona nije neko ko će da posluša i pogne glavu

Aleksandra i Filip Živojinović u braku su od 21. juna 2018. godine i danas važe za jedan od najpoznatijih domaćih parova.

Zbog ovoga joj očitao bukvicu: Filip Priji zamera jednu stvar - Ona nije neko ko će da posluša i pogne glavu

Antonio Ahel / Ata Images

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u skladnom su braku već šest godina. Njih dvoje nikada nisu krili da su jedno drugome najbolji prijatelji i najveća podrška.

Osim što su zajedno zasnovali porodicu i odgajaju sina Aleksandra, zajedno su kupili i porodični dom, otpočeli brojne biznise, ali i radili na poslednjem Aleksandrinom albumu.

Pročitajte: Aleksandra Prijović NJEGA voli više od Filipa! Poznaje ga čitav život, a tek sada je to priznala: Fotografija je dokaz

Osim što je tekstopisac, Filip je i producent Aleksandrine turneje i ona ne krije da bez njegove podrške ne bi bila tu gde jeste. Ipak i oni imaju nesuglasice. Kako piše "Svet" Filipu smeta što se Prija nekad opusti uz čašicu pića.

- On pokušava da joj objasni da to nije dobro za njen glas, kao i cigarete, ali ne vredi, ona u tome uživa. Filip se protivi svim tim porocima, pa joj često održi bukvicu, ali Aleksandra uvek tera po svom, nije ona neko ko će da posluša i pogne glavu.

lako joj imponuje što je najtraženija pevačica za čiji koncert se uvek traži karta više, njen posao je ipak izuzetno naporan i ti poroci su njen izduvni ventil - kaže za Svet dobro obavešten izvor, a Prija ne krije da voli da se opusti.

- Nikada se nisam napila, ni pravila skandal. Ja ne volim da vidim ženu mrtvu pijanu, meni to nije lepo. I ako sam ja neko, već duže vreme pričam o tome, da volim da popijem i pivo, i rakiju, i zaista volim. Ne treba mi alkohol da bih bila raspoložena. Konzumiram i volim - iskrena je Prija.

Komentari (0)

Loading