Celebrity News

Uprkos svemu Duško Tošić hoće Severinu: Sve detalje za javnost otkrila Karleušina ljuta suparnica (FOTO)

Duško Tošić i Severina, po mišljenju mnogih, bili bi lep par

Uprkos svemu Duško Tošić hoće Severinu: Sve detalje za javnost otkrila Karleušina ljuta suparnica (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Duško Tošić i Severina Vučković imali su kratku komunikaciju, koja je zahvaljujući supruzi bivšeg fudbalera dospela do medija.

U prepisci putem SMS-a bivši sportista se u početku udvara hrvatskoj pevačici, zapravo započinje čudnu konverzaciju, da bi nakon njenog hladnokrvnog stava spustio loptu.

Pročitajte: To su bili dani! Duško Tošić još živi u prošlosti, fotografija je dokaz

Kasnije se Duško za medije pravdao da je samo želeo da angažuje pop zvezdu za jednu od svojih zabava.

Karleušin izabranik pazario je jahtu, što je imao nameru da proslavi sa prijateljima u Turskoj, te mu je palo na pamet da bi Severina bila idealna za atmosferu.

Po svoj prilici nisu se dogovorili jer je Hrvatica odlučila da izbegne susret sa Tošićem, nažalost, svu prepisku je sačuvala, pa prosledila njegovoj još uvek zakonitoj supruzi, koja ju je javno uvredila.

Naravno sve je dospelo do javnosti, ali najpre do Jeleninih suparnica koje taj detalj rado koriste kada žele da joj doskoče.

Edita Aradinović jedna je od onih koje već neko vreme vode rat sa Karleušom.

Privatna Arhiva

 

Pomenuti adut izvadila je i jutros iz rukava:

- Nek neko objasi ovoj Kurveuši đonu ljudskom, izmetu, šizofrenoj budaletini, "majci", "pevačici", "mafijašici" s Fontane koju samo moj ćale nije o*alio, jer nije stigao, ultra mega giga borbenoj nakazi sa 6 tona plastike, čije će telo kada umre nakon 500 godina ostati čitavo jer... plastika.

Pročitajte: Duško Tošić i Severina dotukli Jelenu - Evo šta fudbaler radi u Beogradu (FOTO)

- Nek joj objasni da ne može ONA, tako velika da sudi i traži pravdu. HELLO!!! Bakutice na steroidima, džaba ti svi ti kilometri pređeni kad Duško hoće Seve, ovaj moj te iz***o i šutno ko pseto, šta još hoćeš?

instagram edita aradinovic

 

- Smiri se, ženo, sutra neko na sahranu treba da ti dođe. Sigurno ti neće doći Gazda Paja, Desingerica, reperi treperi, košarkaši, možda eventualno Milica P, i to preko veze, aj smiri se, gade ljudski, smiri se - poručila je estradna umetnica koleginici. Sada se čeka njen odgovor.

Komentari (1)

Loading
Ed.ARADINI

14:29 14.08.2024

Sad J. Karleusa ako je pametna ne treba odgovarati ovoj ,,nebitnoj" jer Edita ARADINI trazi paznju javnosti.