Celebrity News

Kebina bivša ljubavnica ne odustaje: Sada je Cecu uzela u usta i iznela ono što svi slute (FOTO)

Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe ponovo intrigira javnost

Kebina bivša ljubavnica ne odustaje: Sada je Cecu uzela u usta i iznela ono što svi slute (FOTO)

ata images/antonio ahel, printscreen pink

Bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe postala je tek od pre par godina poznata javnosti širom Balkana iako je na estradni mnogo duže.

Ljiljana Jevremović, inače po profesiji tekstopisac, sa kojim svi estradni umetnici rado sarađuju, u žižu medijskog interesovanja dospela je kada je iznela ono što su mnogi iz javnog sveta znali a ćutali, da je sa Kebom imala romansu, te da mu je rodila ćerku koju on ne želi da prizna.

Pročitajte: Njegova žena je snimala kako vrištim - Bila je tekstopisac najvećih hitova, a posle veze sa pevačem radi u poslastičarnici

Pričala je bivša ljubavnica Dragana Kojića Kebe da je muzičar bežao od supruge Olje kod nje, da je bio potišten i tužan, da je u njoj i njenoj podršci pronalazio utehu, ali da se sve prekinulo kada je njegova zakonita žena sve doznala.

Kazala je Ljilja da je Keba čak želeo dete sa njom, da se obradovao kada je čuo da je trudna, ali splet okolnosti doveo je do toga da on promeni mišljenje, te sada za medije o tome ne želi ni da priča.

Facebook/ printscreen

 

Iako je Kebina vanbračna mezimica jako uspešna u svom domenu i za svoje godine, on za nju ne želi da čuje, a budući da odbijanje traje niz godina ona je lično presekla, te sada ona za njega ne želi da zna.

Isto je postupila i Ljiljana.

Kebino ime više u javnosti ne spominje, povremeno na Fejsbuku pusti neku duhovitu objavu u kojoj bi on mogao da se prepozna. To je sve.

Pročitajte: Ostavio ju je sa ćerkom pre više od dve decenije - Kebi palim sveću, ako poželi da ispravi situaciju...

Nastavila je sa svojim životom, odrekla se gneva i ogorčenosti, oprostila je očigledno ali nije zaboravila.

Svoju tešku sudbinu nastavila je da pretače u pesme, a tek povremeno upravo zbog toga ona voli da govori za medije, iako joj je osnovno zanimanje rad u poslastičarnici.

printscreen facebook

 

Kolega Zelembaba pričao je baš nedavno sa Ljiljom koja se dotakla raznih tema, ali najpre Cece Ražnatović, koja se od prošle sezone nalazi u žiriju "Zvezda Granda" sa Kebom.

- Ceca ne može da pogreši s pesmama, ona je Marini bila neverovatna inspiracija - kazala je Ljiljana, a mada su se svi od njen nadali nekom novom skandalu i otkrivanju novih detalja njene veze sa muzičarem, ovoga puta ona je to preskočila.

Komentari (0)

Loading