Celebrity News

Suzana Jovanović iznela POTRESNE DETALJE iz svog doma: Uhvatio me je za rep i počeo da trese, plakala sam i tražila pomoć (FOTO)

Svađa Suzane Jovanović dogodila se u domu na Bežanijskoj kosi

Suzana Jovanović iznela POTRESNE DETALJE iz svog doma: Uhvatio me je za rep i počeo da trese, plakala sam i tražila pomoć (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Svađa Suzane Jovanović nije često tema medija. 

Da li zato što supruga Saše Popovića nije sklona konfliktima, da li zato što to vešto od javnosti skriva?

Pročitajte: Ćerka Suzane i Saše Popovića spakovala kofere i napustila vilu na Bežaniji, majka ostala slomljena

Na prvi pogled deluje da je pevačica dobronamerna, uvek nasmejana i spremna da pomogne, što su verovatno osobine koje su pored lepote i talenta za muziku svojevremeno privukle kreativnog direktora "Granda".

Po Sašinoj priči Suzana pripada redu žena koje su u potpunosti posvećene porodici.

U prilog tome svedoči činjenica da se u jeku popularnosti odrekla karijere kako bi gajila sina Danijela, ćerku Aleksandru, istovremeno bila oslonac Popoviću, koji je korak po korak gradio muzičku imperiju.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Muzičar ne krije da ništa od toga ne bi bilo da nije bilo Suzaninog razumevanja i podrške.

Mnogo stvari trebalo je prećutati, na mnogo njih dobrovoljno pristati i aminovati, a sve u cilju da se očuva sklad porodice i Saši oslobodi put ka vrhu.

Blagodeti zajedničkog zalaganja danas oboje ubiraju.

Žive jako lepo u vili sa bazenom na Bežanijskoj kosi. Imaju spremačicu i kuvaricu. Poseduju vozni park sa izuzetno skupim automobilima, kuću u Hrvatskoj, ali i jahtu.

Ovo je verovatno samo detalj onoga što porodica Jovanović-Popović ima u svom vlasništvu, a ne sme se zaboraviti podatak da su davnih dana kupili čak i majmuna.

Tog perioda folk zvezda se nerado priseća jer ju je životinja povredila.

To je možda prva i jedina svađa Suzane Jovanović u životu.

 

 

Iako je reč o konfliktu, iz ove perspektive o tome priča sa dozom humora.

- Ne uzimajte majmuna, samo da znate kakav je ludak bio u kući - prisetila se.

- Znači ja sam imala rep na glavi. Htela sam da mu dodam luk, voli crni luk. Sve sam mu lepo oljuštila, isekla na pola i njemu ispadne iz kaveza, sa moje strane, a ja sam nosila repić.

Pročitajte: Posle napuštena dva fakulteta diploma je ipak stigla! Ćerka Saše Popovića i Suzane Jovanović obradovala roditelje

- Sagnem se da mu dohvatim, rekoh: "Unutra je, bezbedna sam." Kad je on mene uhvatio za onaj rep, kad je krenuo da me trese.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grand tv (@grand_televizija)

 

- Kad sam ja krenula da plačem i da vrištim: "Sale, pomagaj". Tada sam mu rekla, tada je još bio živ pokojni Vuk Bojović: "Odnesi Vuku, pokloni zoološkom vrtu, daj bilo kome".

- Znači nismo smeli da ga pustimo - završila je izlaganje Suzana u jednoj od "Grandovih" emisija i sve slatko nasmejala.

Komentari (0)

Loading