Celebrity News

Konačno je jasno šta misli o ocu Milanu: To me je zabolelo, očekivala sam drugačiji odgovor

Iva Štrljić progovorila o odnosu sa ocem Milanom

Konačno je jasno šta misli o ocu Milanu: To me je zabolelo, očekivala sam drugačiji odgovor

Antonio Ahel/ATAImages

Iva Štrljić godinama je pred očima publike, ide iz uloge u ulogu i uspešno gradi televizijsku karijeru.

Instagram

 

Iako je njen otac Milan Štrljić u bivšoj Jugoslaviji bio jedan od najpopularnijih glumaca, nije joj otvorio nijedna vrata, već se za svaku ulogu sama izborila.

Pročitajte: Milan Štrljić ne želi da priča o ćerki, glumica ne beži od istine -  Moj tata...

Kao što je poznato, on je početkom devedesetih napustio Srbiju i vratio se u rodnu Hrvatsku. U Beogradu je ostavio bivšu suprugu Slavicu, balerinu Pozorišta na Terazijama, i ćerku Ivu koja je razvod roditelja teško podnela.

U pokušaju da ostane u bliskim odnosima sa ocem, preselila se u Split, gde je neko vreme išla u školu, a zatim se konačno vratila u rodni grad i nastavila svojim putem.

Milan Štrljić u međuvremenu je zasnovao drugu porodicu, dobio sina o kojem rado priča za medije iz komšiluka, ali kada je reč o ćerki iz prvog braka škrt je na rečima.

youtube/NOVA TV

 

Glasine da sa ocem nije u najboljim odnosima, Iva Štrljić u više navrata je pokušala da demantuje, ali bezuspešno. U prilog joj nisu išle ni Milanove izjave.

- Ivi nisam bio velika podrška pri profesionalnom opredeljenju. Živi u drugoj državi, ali mislim da joj moji saveti nisu ni potrebni nešto posebno jer dobro zna posao kojim se bavi. Nasledila je moju umetničku crtu - istakao je Štrljić, pa dodao da sa naslednicom nikada ne bi stao pred kamere ili igrao u pozorištu.

Previše smo udaljeni jedno od drugog, a ja ne mogu glavu da dignem – poručio je.

Pročitajte: Javno se ne eksponira, ali povlači konce - Ovo je žena zbog koje je Milan Štrljić ćerki zauvek okrenuo leđa

Od tada je prošlo dosta vremena, Iva Štrljić odbijala je da govori o toj, za nju bolnoj temi. Sve donedavno, kada je u podkastu „Pričaonica”, ne bez gorčine u glasu, izgovorila:

- Nije bilo postavljeno nikakvo spektakularno niti provokativno pitanje, već jedno lepo – da li planira da igra sa svojom ćerkom. Zabolelo me je što nisam dobila odgovor koji sam želela da čujem.

- Sve što sam želela bilo je, generalno, neki mali signal da ću njega imati iza sebe kao oslonac. U odgovoru ‘da, voleo bih da igramo zajedno’ ja bih taj oslonac imala. Taj odgovor nisam čula i to me je zabolelo. Samo to – iskreno je priznala Iva u razgogoru sa Sanjom Ćulibrk.

Komentari (0)

Loading