Celebrity News

Čekamo još jednu devojčicu: Ilda Šaulić ima prelepe vesti

Porodica Šaulić presrećna

Čekamo još jednu devojčicu: Ilda Šaulić ima prelepe vesti

M.P./ATAImages

Ilda Šaulić sa Bojanom Vučkovićem uživa u braku od septembra 2016. godine. Njihovo venčanje bilo je tajno, a mediji o tome nisu znali gotovo ništa jer su se ćerka Šabana Šaulića i njen suprug potrudili da se njihov najvažniji dan odigra daleko od radoznalih pogleda.

Ubrzo posle tajnog venčanja stigla je i njihova ćerka Ema koja je centar njihovog sveta. Porodično uživaju u Crnoj Gori, a sa njima je i baka Goca.

Pročitajte: Ilda Šaulić se skinula u bikini i pokazala telo - U ovakvom izdanju je još nismo videli a uskoro puni 46 godina (FOTO)

- Možemo sve sami, baka ovde nije bila kao bebisiterka, već je došla ovde da se i ona malo odmori. Bila je sa sestrinom ćerkom Unom, uživala je sa unukama. Bilo joj je lepo, pet-šest dana smo se družile ovde.

Antonio Ahel/ATA Images

 

 

- Ema je već velika, sa njom volimo da putujemo često, ona je jedan mali svetski putnik. Od malih nogu ima svoj koferčić i čuveno ćebe koje nosi sa sobom.

Volim da je sa nama i da smo zajedno, kada krene škola, tada je svako u svom ritmu, ona naravno u svom, ja u poslovnom, suprug takođe. Ona je devojčica sa kojom možemo sve lagano da se dogovorimo - rekla je Ema koja je presrećna jer u njihovu porodicu stiže još jedna devojčica.

Naime, Sanelin sin Luka Adžić će uskoro dobiti drugo dete.

- Čekamo još jednu devojčicu, kod nas sve devojčice, on je jednino muško za sada. Ali dobro, tu je i Mihajlo, ko zna, možda dođe i jedan dečkić, bilo bi lepo – rekla je pevačica.

Komentari (0)

Loading