Celebrity News

Majka mu je doktorka, otac televizijska zvezda: Sin Voje Nedeljkovića na svet je stigao tri dana posle venčanja roditelja, a danas...

Sin Voje Nedeljkovića napunio 21 godinu

Majka mu je doktorka, otac televizijska zvezda: Sin Voje Nedeljkovića na svet je stigao tri dana posle venčanja roditelja, a danas...

Antonio Ahel/ATAImages

Sin Voje Nedeljkovića napunio 21 godinu

Uz Voju Nedeljkovića, omiljenog radio i televizijskog voditelja, stasavale su generacije. Ujedno, stiče se utisak da je sve što je radio tokom duge i plodonosne karijere bilo „osuđeno” na uspeh.

Ata Images

 

Osim na profesionalnom, Voja je ostvaren i na privatnom planu. Pune dve decenije u skladnom je braku sa lepom Majom, inače lekarkom u Institutu za transfuziju krvi.

Pročitajte: Osamnaest godina mlađa i beskrajno šarmantna - Upoznajte suprugu Voje Nedeljkovića

Putevi su im se ukrstili na jednoj manifestaciji gde je ona, u to vreme studentkinja, bila angažovana kao promoterka, dok je on došao da vodi program umesto Dejana Pantelića koji je bio sprečen.

Maja i Voja Nedeljković venčali su se 7. avgusta 2003, tri dana pre nego što je rođen njihov jedinac Đorđe.

- On je „atomska beba”, bilo mu je dovoljno tri dana da dođe na svet – našalio se Voja jednom prilikom.

- Nije bilo pitanje da li ćemo se venčati, već kada. Mislili smo da ćemo kasnije, a onda mi je neko rekao da je, kad dođe vreme za putovanja, papirologija za dete mnogo komplikovanija kada roditelji nisu u braku, pa smo požurili – ispričao je Voja Nedeljković u intervjuu za HELLO!.

 

 

Govoreći o tome na koji način odgaja i vaspitava sina, voditelj je iskreno priznao:

- Pokušavam da mu pružim nešto što ja nisam dobio od mog oca. Za razliku od njega, koji je bio prilično zatvoren tip, ja sam otvoren na pokojnu maju. Želeo sam da komunikaciju kakvu nisam imao sa ocem pružim Đorđu, ali on je izgleda povukao na dedu.

- Srećom, na vreme sam shvatio da obrasce koje si stvorio u glavi ne možeš u potpunosti primeniti, jer svako ima svoj put. S druge strane, ne možeš biti drugar sa nekim koga si stvorio, niti to treba pokušavati. Možemo imati zdrav, kvalitetan odnos, ali niti ja s njim mogu da razgovaram kao sa svojim drugovima, niti on sa mnom ima teme kao sa svojim drugovima.

Pročitajte: Sin Voje Nedeljkovića je očeva KOPIJA! Upoznajte Đorđa, čak i da ne znate ko mu je otac po izgledu biste lako shvatili (FOTO)

Bilo kako bilo, nema sumnje da Voja Nedeljković ima lep i skladan porodični život, kao i da je jako vezan za svog naslednika, koji izuzetno liči na njega.

Iako se Đorđe Nedeljković ne eksponira na društvenim mrežama, još manje u javnom životu, njegov otac ne propušta priliku da mu svake godine javno čestita rođendan.

Tako je bilo i ovog puta kada je uz zajedničku fotografiju napisao samo dve reči: Danas 21.

Facebook

 

 

Komentari (0)

Loading