Celebrity News

Je l' ovo svekrva kakvu biste poželeli? Brena otkrila kakav tretman imaju devojke njenih sinova

Sinovi Lepe Brene od majke dobili dragocen savet

Je l' ovo svekrva kakvu biste poželeli? Brena otkrila kakav tretman imaju devojke njenih sinova

Miša Obradović

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na estradi. Oni uživaju 33 godine u skladnom braku, punom razumevanja, ljubavi i kompromisa, a sinovi Lepe Brene od majke i oca imali su sjajan primer da nauče kakvoj zajednici da teže.

Lepa Brena ne krije da je, kao neko ko je u kući odgajao tri momka, sinovima stalno delila savete:

Pročitajte: Kućna pomoćnica Živojinovića se poverila prijateljima - Svi kažu Brena zvezda, a ona se ovako ponaša

– Neko sam ko gaji tri momka u kući, zato sam vodila računa da ih naučim da poštuju ženski rod. Učila sam ih da ako su s nekom devojkom, nemaju osećaj da su kupili neki lep orman ili komad nameštaja pa će ga jednog dana zameniti. Ako i do toga dođe, onda treba da pronađu jedan džentlmenski način kako da to urade - istakla je svojevremeno.

Dalibor Danilović

 

 

Da su sinovi Lepe Brene imali dobar primer, vidi se i iz Filipovog i Aleksandrinog skladnog braka, ali i iz Viktorovog odnosa prema devojci Sofiji.

Brena je otkrila i da se u njihovoj kući svi problemi rešavaju razgovorom, bez povišenog tona:

– Mi to ne radimo, sve probleme rešavamo razgovorom. Ipak, imamo decu i porodicu, a to je naš zajednički interes zbog kojeg je vrlo važno da izbrojite do deset. Ja sam praštala i brojala jer više nismo samo mi u pitanju, već i deca. Jedina stvar koju nikada nisam dozvolila je da se pređe određena granica, gde supružnici uništavaju integritet i dostojanstvo jedno drugom.

 

 

Komentari (0)

Loading