Celebrity News

Filip i Prija ga kriju, ali Viktor konačno pokazao na koga liči mali Aleksandar - sličnost je neverovatna (FOTO)

Sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića - konačno jasno na koga liči

Filip i Prija ga kriju, ali Viktor konačno pokazao na koga liči mali Aleksandar - sličnost je neverovatna (FOTO)

Ata Images/Mirko Tabašević

Već pet godina je prošlo otkako su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović postali roditelji malog Aleksandra, koji je, kao jedino unuče u obe porodice, osvojio srca svih baka i deka.

Ipak, čini se da je sin Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića posebno razoružao svog strica Viktora, čiji je mezimac od prvog dana.

Pročitajte: Ovo mu je prvi put! Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sinu priredili veliko iznenađenje (FOTO)

Nikada Prija i Filip nisu krili koliko je Viktor posvećen i prisutan u Aleksandrovom odrastanju, a on nije skrivao koliko voli svog bratanca.

Ono što su Prija i Filip ipak donedavno krili bio je izgled njihovog sina, kome na Instagramu nisu pokazivali lice. U međuvremenu, kako dečak prati pevačicu na turneji "Od istoka do zapada", Aleksandar se u par navrata popeo sa mamom na binu, te je publika imala prilike da ga upozna.

Na društvenim mrežama sina Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića do sada nismo mogli da vidimo. Ipak, Viktor je sada podelio prelepu fotografiju sa odmora, na kome uživa sa svojim miljenikom, a na kojoj se jasno vidi da mali Aleksandar jako liči na svog strica.

Instagram

 

Viktor, sa druge strane, baš kao i njegova braća, izuzetno liči na svog oca Bobu, te nije čudo što se u brojnim komentarima može pročitati da je Aleksandar mala dedina kopija.

Komentari (0)

Loading