Celebrity News

Ostavio ju je sa ćerkom pre više od dve decenije: Kebi palim sveću, ako poželi da ispravi situaciju...

Ljiljana Jevremović se ne miri sa Kebinom odlukom da ne viđa ćerku

Ostavio ju je sa ćerkom pre više od dve decenije: Kebi palim sveću, ako poželi da ispravi situaciju...

youtube/printscreen/novo jutro

Ljiljana Jevremović u dosadašnjoj karijeri napisala je hitove za brojne pevače, ali nema sumnje da je njeno ime daleko češće pominjano u javnosti zbog činjenice da sa Draganom Kojićem Kebom ima vanbračnu ćerku Inu

Antonio Ahel/ATAImages

 

Spor za utvrđivanje očinstva godinama je bio na sudu i, mada je zvanično okončan 2008, strasti se ne smiruju.

Pročitajte: Lepa, plava i uspešna spisateljica - Ovako danas izgleda vanbračna ćerka Dragana Kojića Kebe, koju sestra i brat ne priznaju (FOTO)

Ljiljana Jevremović ni posle dve i po decenije ne može da se pomiri sa tim da Keba ne želi ni da vidi, ni da čuje njihovu ćerku.

- Kao savestan roditelj jednom godišnje sam zvala Kebu na pomirenje i dogovor, ali on nije heo da priča. Možda bi razgovarao petnaestak minuta i večito je bio ljubomoran. „Ti si sad sa ovim ili onim”, govorio bi mi. Ja bih mu rekla da to nema nikakve veze, jer naša ćerka već ima pet, 12 ili koliko je već imala godina u trenutku razgovora – izjavila je Ljiljana u intervjuu za „Svetski radio”.

Kako je naglasila, nije očekivala da plaća alimentaciju, ali je to bilo u sklopu sudskog postupka. Zanimalo ju je samo da se dogovore da se krštenica popuni.

Iako je, kako je ispričala, Dragan Kojić Keba tvrdio da će se razvesti od supruge Olje, to se nije desilo.

- Molio me je da ga ne ostavljam govoreći da ne može da živi a da ne viđa svoje dete, a onda je nije video 25 godina.

Dejan Milićević

 

Na kraju razgovora, bivša Kebina ljubavnica otkrila je da on plaća alimentaciju, koje jedva čeka da se oslobodi.

- Čim je čuo da sam u nekoj emisiji rekla „moj psiholog” pomislio je da je završila fakultet i poslao advokata da me pita može li da prekine da plaća, ali ona ima još nekoliko ispita do kraja. Ako bi u bilo kom trenutku poželeo da ispravi situaciju i popravi odnos sa ćerkom, ja bih sela da razgovaram sa njim.

Pročitajte: Olja, gde si bila i u šta si gledala? Jedina fotografija iz perioda kada je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom

- Ja njemu i dan-danas palim sveću za zdravlje, jer je otac moje ćerke – poručila je Ljiljana Jevremović.

Komentari (0)

Loading