Celebrity News

Ivan Mileusnić Danijelinoj deci pruža ljubav o kakvoj je maštao: I danas mi odzvanjaju reči očuha – ja tebe ne mogu da volim...

Ivan Mileusnić je dete razvedenih roditelja, Danijelinu decu iz prvog braka obožava

Ivan Mileusnić Danijelinoj deci pruža ljubav o kakvoj je maštao: I danas mi odzvanjaju reči očuha – ja tebe ne mogu da volim...

Antonio Ahel/ATAImages

Ivan Mileusnić i Danijela Karić venčali su se 2019. godine, nakon romantične veridbe ispred Hrama Svetog Save.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Smatram da je Ivan moja druga polovina koja mi je nedostajala da budem potpuna. Neposredan je, spontan, emotivan, vredan, talentovan, vrlo inteligentan. Mlad je, ali i vrlo samostalan i uspešan. Veliki je radnik i borac – rekla je Danijela o svom životnom partneru, u jednom intervjuu za Story

Pročitajte: Dnevni boravak Danijele Karić ima sto kvadrata, a tek da vidite ostatak doma - Dva sprata, četiri spavaće sobe i tri kupatila (FOTO)

Lepa pevačica je, pre nego što je srela Ivana, bila u braku sa fudbalerom Nikolom Martaćem. Dobili su ćerku Moniku i sina Filipa koje je njen drugi suprug prihvatio kao svoju decu.

Zanimljivo je da je Ivan Mileusnić, pre nego što je počeo da se zabavlja sa Danijelom, prvo upoznao njenu naslednicu, kojoj je bio trener plesa.

- Bilo je neobično da ga viđam i u sali i kod kuće, to su mi bila dva odvojena sveta. Vremenom sam se navikla – prisetila se Monika, tokom gostovanja sa Ivanom u emisiji „Želim da ti kažem”.

Devojčica, koja je danas državna prvakinja u latinoameričkim plesovima, nije odmah prihvatila činjenicu da će ubuduće Ivan živeti s njima.

- Generalno, bila je čudna situacija. Bio sam joj trener, pa partner njene mame, pa sam se uselio u kuću u kojoj je ranije živeo i njen otac. Sad je tu neki lik koji joj ‘krade’ mamu - osvrnuo se Ivan na početak zajedničkog života.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Znao sam da me voli, baš kao i ja nju, ali neko vreme je imala distancu prema meni, držala se rezervisano. Pre dve godine mi je rekla „hvala ti što si imao strpljenja sa mnom”. To mi je mnogo značilo – priznao je koreograf.

Ivan Mileusnić, koji sa Danijelom ima sina Maksima i ćerku Milicu, ne krije da je njenu decu iz prvog braka prigrlio kao svoju ne samo zato što ih je zavoleo. O tome je, kako je rekao, maštao u detinjstvu.

- Ja sam dete razvedenih roditelja i znam da to nije lako. Kada sam došao u tu porodicu, želeo sam da Moniki i Filipu pružim ono što je meni falilo u zajednici sa mamom i očuhom, odnosno tatom i maćehom. To dete u meni koje me je vodilo pomoglo mi je da osvojim njihova srca.

- I danas mi u glavi odzvanja rečenica mog očuha: „Ja tebe ne mogu da volim, ali ću te poštovati”. Pogrešio je što je to izgovorio jer mi je napravio frustraciju. Živeo sam za to da od njega čujem da me voli. Ali, bio je takav čovek.

Pročitajte: Uspomena na SAVRŠEN DAN - Poseban momenat sa venčanja Danijele Karić i Ivana Mileusnića (foto)

Govoreći o porodici iz koje je potekao, Ivan Mileusnić je ispričao i to da je sa maćehom od prvog dana imao odličnu komunikaciju.

- Dešavalo se da kad odem kod njih, više pričam sa maćehom nego sa ocem. I danas sam u nekim stvarima bliži sa njom.

Danijelinu decu, kaže, obožava.

- Imam zaštitnički odnos prema njima. Kada sam bio mali, želeo sam da mene neko čuva onako kako ja brinem o njima. Nadam se da ih činim srećnim makar upola koliko su oni mene usrećili.

Privatna Arhiva

 

Komentari (0)

Loading