Celebrity News

Da li je požurila: Supruga Miloša Bikovića porodila se pre šest meseci, a ovako izgleda u kupaćem kostimu

Supruga Miloša Bikovića se skinula u kupaći kostim

Da li je požurila: Supruga Miloša Bikovića porodila se pre šest meseci, a ovako izgleda u kupaćem kostimu

Nemanja Miščević

Supruga Miloša Bikovića se skinula u kupaći kostim

Miloš Biković i njegova supruga Ivana Malić početkom godine postali su roditelji. Sin Vasilije na svet je stigao 9. januara, a ponosni otac izveo ga je iz porodilišta četiri dana kasnije, na svoj 36. rođendan.

Instagram

 

O lepotici koja je uspela da osvoji srce jednog od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji zna se tek toliko da je rodom iz Bara, kao i da je po profesiji diplomirana pravnica. Miloš i Ivana zajedno su duže od tri godine, a prvi put su se zajedno pojavili na premijeri filma „Južni vetar 2 – Ubrzanje”.

Pročitajte: Taman što je sinu obeležio šest meseci, Biković doneo odluku da ode - Porodica uzdrmana

Mada je izabrala da ostane u senci, Ivana pruža bezuslovnu podršku emotivnom partneru, čije poslovne uspehe ne propušta da pohvali.

Zahvaljujući Ivani, koja je aktivna na društvenim mrežama, brojni fanovi glumačke zvezde u prilici su da zavire u njegovo „porodično carstvo”, pa i da vide kako odrasta njegov sin.

Instagram

 

Porodica Biković ovog leta uživa u zasluženom odmoru. Ivana Malić podelila je delić atmosfere sa egzotične destinacije, ali i pokazala kako izgleda u kupaćem kostimu pola godine posle porođaja.

Bikini zebrastog dezena u potpunosti je istakao lepotu njenog tela, kao i činjenicu da je vrlo brzo vratila vitku liniju i zategnut stomak.

Instagram screenshot

 

Komentari (0)

Loading