Celebrity News

Tuđa mišljenja je ne zanimaju: Mirjana Karanović u 67. godini spremna za novi početak, vreme je za ono pravo

Mirjana Karanović otkrila planove za predstojeći period

Tuđa mišljenja je ne zanimaju: Mirjana Karanović u 67. godini spremna za novi početak, vreme je za ono pravo

Petar Đorđević

Mirjana Karanović jedna je od retkih žena koja s punim pravom može reći da joj vreme idu u prilog. Mnogi su složni u oceni da u 67. godini izgleda odlično, a i ona sama to dokazuje fotografijama na kojima je u kupaćem kostimu ili bez trunke šminke.

ATA Images

 

Osim toga, čini se da je postala i prisutpačnija za predstavnike medije, koji uživaju u razgovoru, tim pre što na svako pitanje odgovara direktno, bez okolišanja.

Pročitajte: Miri Karanović se ostvarila najlepša želja - Ona je dokaz da je moguće i u sedmoj deceniji

Za razliku od mnogih dama koje su joj generacijski bliske, Mirjana Karanović živi punim plućima. Na penziju i ne pomišlja, a planova za budućnost ima napretek. Između ostalog, na predstojećem Sarajevo film festivalu, koji počinje 16. avgusta, predstaviće film „Majka Mara” koji potpisuje kao reditelj.

Priča govori o odnosu između mlađeg muškarca i žene u zrelijim godinama, što se i njoj samoj desilo u privatnom životu. Odgovarajući na pitanje kako naše društvo gleda na takve relacije, Mirjana Karanović je u razgovoru za „Danas” rekla:

- Ne znam to – naše društvo ili nečije drugo društvo, ali mislim da se generalno danas previše i po medijima i svuda analiziraju razlike u godinama, i da li je to dopustivo ili nedopustivo, da li neko pravi budalu od sebe ili ne.

- Dokle god ne ugrožavate ni na koji način tuđi život, mislim da imate pravo da živite svoj kako god vam to odgovara i da se ne treba obazirati na tuđa mišljenja.

Nemanja Vojnović @SKY PHOTOGRAPHY

 

Jedna od naših najboljih i najnagrađivanijih glumica aktivna je i na društvenim mrežama, gde neretko s pratiocima deli svoja razmišljanja i planove. To je učinila i u najnovijoj objavi, najavljujući niz novina.

„Moj najlepši odmor od mesec dana je gotov. Spremna sam za novu sezonu! Nova ja! Nove predstave! Novi film! Sve je novo”, napisala je Mirjana i najavila izvođenje predstave „Čovek slon” na letnjoj sceni u Tivtu s Ozrenom Grabarićem.

 

 

Glumica je dobila brojne komplimente na račun izgleda, a mnogi su pohvalili njenu prirodnost, pa i spremnost da objavi fotografiju na kojoj nije našminkana.

Komentari (0)

Loading