Celebrity News

Posle javnih prozivki, preljuba i ucena - veleobrt: Jelena Karleuša i Duško Tošić se pomirili

Jelena Karleuša i Duško Tošić se pomirili

Posle javnih prozivki, preljuba i ucena - veleobrt: Jelena Karleuša i Duško Tošić se pomirili

Boško Karanović, Profimedia

Jelena Karleuša i Duško Tošić na večnu ljubav jedno drugom zarekli su se 28. juna 2008. godine na Vidovdan. Njihov brak obeležila je velika ljubav i brojne turbulencije.

O njihovom razvodu mnogo se pisalo, i činilo se da neće uspeti da se dogovore oko podele imovine. Ipak, uspeli su da se raziđu u miru.

Pročitajte: Duško Tošić dotukao Jelenu - Pogledajte gde je i sa kim sinoć bio u Beogradu (FOTO)

Supružnici, koji su odlučili da se zvanično razvedu posle šesnaest godina braka, napravili su međusobni dogovor što se podele imovine tiče, ali važnije od svega je da ne budu na ratnoj nozi.


- Celokupna slika u njihovom slučaju sada dobija ram. Oboje su spustili loptu i shvatili da od svađe, prepirke i javnog prepucavanja nema ništa. Sa advokatima su uspeli da se dogovore o raspodeli imovine, ali tu je ostao onaj ljudski faktor – međusobna komunikacija koja nije bila na zavidnom nivou. Ne bih da ulazim u detalje tog odnosa, ali, koliko znam, javnih prozivki ili napada više neće biti. Recimo, Jelena radi skoro celo leto u Crnoj Gori. Klubovi su puni i Duško je imao razumevanja za to, pa je sa zadovoljstvom otputovao sa decom na odmor - priča naš izvor blizak paru i dodaje:

Srđan Stevanović/Getty Images/antonio ahel/ata

 

 

- Njih dvoje u poslednje vreme zaista lepo komuniciraju. Nije da se čuju svakodnevno, ali se dogovaraju o stvarima koje su im prioritet, a to su pre svega njihove naslednice.

Upravo zbog toga su i odlučili da više neće imati epizode kao doskoro, da se javno svađaju i kontaktiraju samo preko pravnih zastupnika. Jelena će se ubuduće svakako maksimalno posvetiti karijeri jer planira da održi regionalnu turneju sa velikim koncertima, pa joj dodatni stresovi nisu potrebni - zaključio je naš sagovornik.

Uskoro i zvanično bivši supružnici, tokom zajednice su stekli nekoliko skupocenih nekretnina, i to na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu. Vila na Dedinju, o čemu je Kurir već pisao, a koju je bivši fudbaler kupio pre šest godina od Dragana Stojkovića Piksija, vredna 2.500.000 evra, a u kojoj muzička zvezda živi sada s ćerkama, ostaće u njenom vlasništvu, piše Kurir.

Instagram/karleusastar

 

 

S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičjem potoku, u kojem su porodično živeli godinama, kao i nekretnina na Dedinju, koja se nalazi u neposrednoj blizini ovog dupleksa, ostaju sportisti. On je napravio i kuću u Orlovatu, u mestu gde živi njegova mama, koja takođe ostaje na njegovoj imovinskoj karti. Takođe, obe ćerke su obezbeđene vrednim nekretninama. I Jelena i Duško su medijima jasno stavili do znanja da se na temu razvoda neće oglašavati u medijima.

Jelena Karleuša i Duško Tošić dobili su dve ćerke, 2008. godine Atinu i 2009. Niku, a u to vreme njihova sreća bila je neopisiva.

 

Komentari (1)

Loading