Celebrity News

Ne biste ga prepoznali na ulici: Boba iz Žikine dinastije danas je deda troje unučića, a zbog njegove supruge mnogi su plakali

Boba iz Žikine dinastije u braku je sa poznatom književnicom

Ne biste ga prepoznali na ulici: Boba iz Žikine dinastije danas je deda troje unučića, a zbog njegove supruge mnogi su plakali

Youtube screenshot

Čuvenu rečenicu “ljubi ga majka” omiljena Dara Čalenić izgovorila je pre više od četrdeset godina u prvom filmu iz serijala “Lude godine”. Uputila ju je svom filmskom sinu Bobi, kog je igrao Vladimir Petrović.

Youtube screenshot

 

Od tada do danas ta replika živi u narodu, a Vladimir je zauvek ostao Boba iz “Žikine dinastije”.

Pročitajte: Boba iz Žikine dinastije nije više glumac - Evo čime se bavi, a tek da vidite gde i kako živi (FOTO)

U njegovoj zvaničnoj biografiji navodi se da je rođen 1955. godine u Beogradu, kao i da se osam puta pojavio u ulozi Slobodana Bobe Pavlovića. Ipak, radni vek proveo je u marketingu, a bio je reditelj i snimatelj Indeksovog radio pozorišta.

Na filmu je voleo lepu Mariju, a u privatnom životu Vladimir Petrović duže od tri decenije uživa u srećnom braku sa Jasminkom Petrović.

Milan Maričić/ATAImages

 

Uvažena spisateljica, autorka je više od trideset knjiga za decu. Među najpoznatijima je roman “Leto kada sam naučila da letim”, koji je prošle godine ekranizovan. Skoro da nema osobe koja je odgledala taj film, a da se nije raznežila, pa i zaplakala.

- Valjda nam je bilo suđeno da se sretnemo. Upoznali smo se u dramskoj grupi Bate Miladinovića, gde je on uveliko bio zvezda. Posle se ispostavilo da su naše majke radile zajedno, a imali smo i zajedničkog druga – ispričala je Jasminka u emisiji TV lica kao sav normalan svet.

TV lica kao sav normalan svet/RTS

 

Mada je godinama uživao ogromnu popularnost Vlada, tvrdi njegova supruga, nikada nije bio uobražen.

- Trebalo mi je nekoliko godina da postanem poznat, a deceije da se vratim u anonimnost i vodim relativno normalan život – priznao je Vlada, koga nadimak Boba prati i u privatnom životu.

- Naša deca, sin Igor i ćerka Ana, odrasli su sa tim. Danas me zovu Bobiša, a ne tata ili ćale – priznao je uz smeh.

TV lica kao sav normalan svet/RTS

 

Uprkos tome što su oboje ušli u šezdesete, a imaju i troje unuka, Vladu i Jasminku i dalje krasi mladalački duh. To se najbolje vidi u činjenici da im je omiljeno prevozno sredstvo motor.

- Ja stalno negde kasnim, a Vlada je tu da me odveze. U početku sam se plašila, a sada sam se već navikla – priznaje Jasminka, koja je svoju najpoznatiju knjigu „Leto kada sam naučila da letim” posvetila suprugu.

Komentari (0)

Loading