Celebrity News

Stižu prve čestitke: Jelena Bačić ne krije sreću, san joj se ostvario u 55. godini

Po romanu “Ringišpil” Jelene Bačić Alimpić snimljena serija

Stižu prve čestitke: Jelena Bačić ne krije sreću, san joj se ostvario u 55. godini

Zorana Mandić/ATA IMAGES

Po romanu “Ringišpil” Jelene Bačić Alimpić snimljena serija

Jelena Bačić Alimpić jedna je od retkih žena koje mogu reći da su zadovoljne i ostvarene na svim poljima, pa i više od toga.

Zorana Mandic/ATAImages

 

Novosadski sudija Miroslav Alimpić životni joj je saputnik već tri decenije, sin Marko i ćerka Dunja uveliko grade svoje živote, a unuka Mila već godinu i po dana ulepšava njen život.

Jelena, koja je ove godine proslavila 55. rođendan, može se pohvaliti i besprekornim izgledom, koji joj dozvoljava da i u šestoj deceniji pozira u kupaćem kostimu.

Pročitajte: Bikini, obline i tetovaža - Da li je Jelena Bačić Alimpić najzgodnija baka

Ono što joj je, bez sumnje, najveći ponos, jesu brojna priznanja za književni rad, kao i činjenica da su sve knjige koje je do sada objavila prodate u rekordnim tiražima.

Prvi roman koji je Jelena Bačić Alimpić napisala, “Ringišpil”, pred čitaoce je stigao 2010. godine. Preko noći je postao bestseler, preveden je na nekoliko jezika, a dve godine zaredom proglašavan je za najčitaniju knjigu domaćeg autora.

Ata Images

 

Ljubitelji njene pisane reči odavno su zaključili da bi tu knjigu trebalo “pretočiti” u igranu formu, ali trebalo je da prođu godine dok se ta zamisao nije i ostvarila.

Konačno, publika će uskoro moći da iznese svoj sud o seriji “Ringišpil”, a prve dve epizode premijerno će biti prikazane krajem avgusta na filmskom festivalu u Smederevu.

Promo

 

Priča prati uspon i karijeru mlade balerine Ane Balint polovinom prošlog veka i put ka slavi obeležen životnim dramama.

Promo

 

- Svi smo disali i radili kao jedan, nije bilo povišenog tona. Inače, glumac ne vole kad im pisci dolaze na set - rekla je tim povodom Jelena Bačić Alimpić, nakon završetka snimanja koje je okupilo brojnu glumačku ekipu, ne krijući sreću što joj je ispunjen najveći san.

Promo

 

Promo

 

Komentari (0)

Loading