Celebrity News

Katarina Žutić posle toliko godina priznala šta misli o najpoznatijoj ulozi svoje mame: Gospode bože, Emilija Popadić...

Katarina Žutić kao Emilija Popadić

Katarina Žutić posle toliko godina priznala šta misli o najpoznatijoj ulozi svoje mame: Gospode bože, Emilija Popadić...

Antonio Ahel/ATAImages

Prva epizoda čuvene serije „Bolji život” prikazana je 1987. godine. U to vreme Katarina Žutić, ćerka Svetlane Bojković, koja je igrala glavnu žensku ulogu, imala je samo 15 godina.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Stara izreka kaže – nije kome je namenjeno, nego kome je suđeno. Emilija Popadić proslavila je Cecu Bojković, ali ta uloga prvobitno nije bila njoj namenjena. Kada je Dara Džokić odbila poziv zbog obaveza u pozorištu, Ceca je „uskočila”.

Pročitajte: Svetlana Ceca Bojković o „Boljem životu” - Popadići su iz sadašnjeg aspekta imali čedne probleme

Proteklih decenija serija je bezbroj puta reprizirana, a stroga profesorka, supruga Gige Moravca i majka troje dece, sve više je dobijala na popularnosti.

Katarina Žutić nastavila je profesionalni put svojih roditelja. Od prvog dana nastojala je da neguje svoj glumački stil, ali su je neretko poredili sa majkom.

- Bila sam na kastingu za „Porodično blago” ili „Srećne ljude”, ne sećam se više. Nisam prošla. Trebalo je da igram ćerku moje mame. Verovatno zbog toga nisam prošla, možda je to ipak bilo previše. Bilo mi je baš žao – izjavila je Kaja svojevremeno za Mondo.

Glumica je tada otkrila i ono što je mnoge zanimalo da čuju.

- Naravno, ja sam u tinejdžerskom periodu prezirala „Bolji život”. I sad to, kao, mama Emilija Popadić. Ali, to je estetika na kojoj sam odrasla i ja, ali i generacije.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Katarina Žutić danas ima 52 godine, a mnogi kažu da kako izgledom, tako i manirima, sve više podseća na svoju mamu. U poslednje vreme sve više je okrenuta slikarstvu, ali na glumu ne zaboravlja.

Pročitajte: FOTOGRAFIJA DANA: Evo kako su izgledale Svetlana Bojković i Katarina Žutić pre 24 godine, a mnogi komentarišu samo jedno!

Ovih dana, angažovana je na snimanju novih epizoda serije „Zbornica”. U jednoj sceni maskirala se, ni manje ni više, nego u Emiliju Popadić.

Koliko podseća na nju, procenite sami.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

 

Komentari (0)

Loading