Celebrity News

Ni Hani, ni Milica: Ovo je žena koja je usrećila Željka Mitrovića, okovaće je u zvezde (FOTO)

Snaja Željka Mitrovića otkrila pol bebe

Ni Hani, ni Milica: Ovo je žena koja je usrećila Željka Mitrovića, okovaće je u zvezde (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Žene koje su obeležile život Željka Mitrovića definitivno su Sonja Mitrović Hani, koja mu je podarila ćerku Sandru i sina Aleksandra, i Milica, sa kojom je u braku preko dve decenije i koja mu je rodila ćerke Kristinu i Andreu.

Ipak, žena koja mu je kuću ispunila radošću definitivno je Ivana Đujić, snaja Željka Mitrovića i nevenčana supruga njegovog sina Aleksandra.

Pročitajte: U domu Željka Mitrovića slavi se od zore - Unučetu se toliko raduju, buduća mama presrećna (FOTO)

Ivana je pre četiri godine na svet donela Emiliju, miljenicu porodice Mitrović i Željkovo prvo unuče.

Da je snaja Željka Mitrovića po drugi put u blagoslovenom stanju javnost je nedavno saznala. Ovu vest sa posebnom radošću primio je medijski mogul.

Ipak, ono što je privuklo pažnju mnogih je da je Ivana u poslednjoj Instagram objavi, na kojoj pozira u bikiniju, nagovestila pol druge bebe.

Instagram

 

Naime, ona je u opisu fotografije na kojoj mazi trudnički stomak stavila emotikon plavog srca, te su mnogi pomislili da će Emilija dobiti mlađeg brata, a Željko prvog unuka, zbog čega bi se veoma obradovao.

Da li je Ivana javnosti nagovestila da u porodicu stiže mali Mitrović, ili će dom biti bogatiji za osmeh još jedne devojčice, ostaje da vidimo.

Komentari (0)

Loading