Celebrity News

Glumac iz Igre sudbine stao na ludi kamen: Mlada oduševila u predivnoj haljini

Mateja Popović se oženio

Glumac iz Igre sudbine stao na ludi kamen: Mlada oduševila u predivnoj haljini

Instagram

Glumac Mateja Popović, koga šira javnost zna po ulozi Olega Latasa u seriji “Igra sudbine”, stao je na ludi kamen. Izabranica je dugogodišnja devojka Ana Tadić.

 

 

Fotografija iz opštine, koju su mladenci podelili, izazvala je dosta pažnje, pa su čestitke počele da pristižu sa svih strana.

Pročitajte: Piale sklonio sa lica dve stvari pa promenio lični opis! Supruga Una ne veruje - Nije se u tog čoveka zaljubila (FOTO)

Mladoženja se opredelio za ležernu bež kombinaciju, bez uobičajene košulje i kravate. Mlada je nosila belu haljinu otvorenih ramena, sa karnerom ispod kolena, uz koje je ponela divne sandale.

Mateja Popović završio je glumu kod profesora Dragana Petrovića Peleta, u čuvenoj klasi koju su činili Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Nina JankovićTamara Dragičević...

Do sada je glumio u brojnim televizijskim serijama, a, kako je priznao, najviše voli da igra za najmlađe.

- Deca su moja omiljena publika, ali i najzahtevnija. Njima kad nešto nije zanimljivo, počnu da pričaju i nemaju strpljenja da sačekaju kraj ili napuste salu - rekao je jednom prilikom Mateja Popović koji je upravo započeo novo poglavlje svog života.

Instagram screenshot

 

 

 

Komentari (0)

Loading