Celebrity News

Ni muž, ni deca: Evo sa kim je na odmoru Kristina Radenković, samo su čekale...

Voditeljka Kristina Radenković na odmoru sa majkom

Ni muž, ni deca: Evo sa kim je na odmoru Kristina Radenković, samo su čekale...

Jelena Jovanov

Voditeljka Kristina Radenković usred leta odlučila je da ode na odmor po svojoj meri. Tačnije, opredelila se za obilazak italijanskih gradova.

Nikola Ristić

 

Ovog puta društvo joj nisu pravili ni suprug Nikola, ni deca Tara i Rogan, već osoba koja zauzima posebno mesto u njenom životu.

Pročitajte: Bazen i prelepa kuća - Ovo je privatni raj Kristine Radenković na Fruškoj gori (FOTO)

U pitanju je Kristinina majka, Snježana Radenković, koja je sa ćerkom do sada obišla brojne svetske metropole.

- Ona mi je idealna partnerka za putovanja. Osim što mi je majka, ona je i moj najbolji prijatelj i nas dve odlično funkcionišemo – rekla je jednom prilikom voditeljka.

Mnogi kažu da Snježana i Kristina Radenković izgledaju kao sestre. Osim što veoma liče, dve dame neguju i sličan stil odevanja.

- Moja mama je žena s najviše stila, od svih ljudi koje poznajem. Uvek je šik, smela, moderna, negovana. I uvek hoda pravih leđa i uzdignute glave, kako god da se oseća – ovim rečima opisala je Kristina svoju mamu, u razgovoru za magazin Gloria.

Instagram screenshot

 

Iako je i sama roditelj, voditeljka omiljenog kviza „Slagalica” ne želi da prekida tradiciju, pa i dalje na odmor ide sa majkom.

- Samo smo čekale da mi mlađe dete malo poraste – napisala je u šaljivom tonu, uz zajedničku objavu na društvenim mrežama, koju su pratili brojni komplimenti kako na račun izgleda, tako i po pitanju stila.

Instagram screenshot

 

- Moje ćerke znaju da su mi najvažnije na svetu, da sam uvek tu za njih i da ih nikada neću izneveriti, kao što ja znam koliko im značim. Džaba sav uspeh ako zbog njega zapostaviš decu. Nas tri se držimo, pomažemo i bodrimo, čujemo se svakog dana, obavezno se okupljano na nedeljnom ručku – otkrila je u jednom od retkih javnih pojavljivanja Snježana Radenković, koja je uspešna poslovna žena.

Komentari (0)

Loading