Celebrity News

Mislili smo da su Aleksandra i Filip savršen par: Od prvog dana to nam je veliki problem

Aleksandra Prijović progovorila o problemima u braku

Mislili smo da su Aleksandra i Filip savršen par: Od prvog dana to nam je veliki problem

M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović na večnu ljubav zarekli su se 2018. godine, i od tada važe za jedan od najskladnijih bračnih parova.

Andreja Damnjanović

 

Porodičnu sreću uveličao je sin Aleksandar, a da su srodne duše, pokazali su i kroz saradnju, budući da je Filip za suprugu napisao nekoliko pesama koje publika obožava.

Pročitajte: Filip Živojinović otkrio malo poznate stvari o Priji - Rekli su mi odavno neki stariji ljudi, nisam slušao, obistinilo se

Imajući u vidu da su i šire familije u odličnim odnosima, reklo bi se da među njima sve funkcioniše besprekorno. Međutim, nije baš tako.

O nevoljama u raju, Aleksandra Prijović pričala je u emisiji „Balkanskom ulicom”.

Na početku razgovovora govorila je o sinu, koji joj je centar sveta i kome je sve podredila.

- Ja ne želim da budem u kući, a da sin ide u igraonicu bez mene. Šta da kažem, da ide u igraonicu sa bebisiterkom, da ide sa bakom, a ja da ne idem sa njim – zapitala se Aleksandra Prijović, muzička zvezda regiona.

Privatni album

 

- On mi je na prvom mestu, a kao i svako dete, jedva čeka da se igra – rekla je, a zatim otkrila da sa suprugom ne deli mišljenje o svemu. 

- Od prvog dana zajedničkog života, klima-uređaj nam je najveći problem – priznala je pevačica.

Pročitajte: Nemoguće da je toliko stariji! Ovo je razlika u godinama između Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića

- Meni je uvek hladno, ja prosto ne podnosim zimu, a on stavi na 19 stepeni i to je to. Njemu nikada dovoljno hladno, meni nikada dovoljno toplo. I, tu smo u problemu – kazala je Aleksandra Prijović u razgovoru sa Vesnom Dedić.

Komentari (0)

Loading