Celebrity News

Sale Tropiko progovorio o vaspitavanju ćerki: Iskreno, to ne zavisi puno od mene

Sale Tropiko progovorio o vaspitavanju

Sale Tropiko progovorio o vaspitavanju ćerki: Iskreno, to ne zavisi puno od mene

Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, i njegova supruga Jovana Pajić dugo su važili za jedan od skladnijih parova, pa je 2021. godine mnoge iznenadila vest o njihovom razvodu.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Od tada je prošlo dovoljno vremena da „spuste loptu”, koliko-toliko reše nesuglasice i nastave dalje odvojenim putevima. I dok se o Jovaninom emotivnom životu šire razne glasine, Sale Tropiko ne krije da je našao emotivnu sreću.

Pročitajte: Sale Tropiko više ne krije - Novu devojku sam upoznao mnogo pre braka sa Jovanom

Iako je priznao da je sadašnju devojku upoznao još pre braka sa Jovanom, frontmen Tropiko benda ne želi da otkriva njen identitet.

- Moju prethodnu vezu ste imali na kašičici, pa sada ne bih puno pričao. Između ostalog, zbog moje dece, da ih zaštitim od toga – poručio je u jednom intervjuu.

O ćerkama, koje su nakon razvoda roditelja nastavile da žive sa majkom, Sale Tropiko i Jovana Pajić brinu udruženim snagama.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Jovanin i moj odnos je dobar, ide u dobrom smeru. Naša deca imaju dva ozbiljna roditelja – izjavio je u intervjuu za Alo, pa pojasnio da nemaju podelu na „dobrog i lošeg policajca”, kao što biva u mnogim porodicama.

- Uloga je samo jedna, da budemo tu za našu decu i da se borimo da postanu dobri ljudi. I to je, zapravo, sve što nam treba, da budu dobra deca.

Pročitajte: Tri godine od razvoda Jovana Pajić opet srećna - Lepo je ali me je strah, šta ako se prekine (FOTO)

Na pitanje da li je strog kao roditelj, Sale Tropiko je odgovorio:

- Iskreno, to ne zavisi puno od mene. Zavisi od ponašanja dece. Kad su one dobre i kad rade sve kako treba, onda smo svi mi dobri. Kad su deca malo drugačija, onda smo i mi malo drugačiji.

Komentari (0)

Loading