Celebrity News

Ko bi rekao da ima toliko godina: Ovako je Milan Marić obeležio rođendan, imao da poruči samo jedno

Milan Marić proslavio rođendan

Ko bi rekao da ima toliko godina: Ovako je Milan Marić obeležio rođendan, imao da poruči samo jedno

Ranko Suvar/Cropix/Profimedia

Milan Marić u poslednje vreme često je u centru medijske pažnje, a imajući u vidu da smo ga gledali u brojnim ulogama, stiče se utisak da je na javnoj sceni i duže nego što činjenice govore.

Miloš Nadaždin

 

Status jednog od najboljih glumaca mlađe garde potvrdio je brojnim priznanjima, a na konstatacije da je ujedno jedan od najlepših u svojoj branši i dalje se teško navikava.

- Ne gledam sebe iz tog ugla. Uvek sam „jurio” da vidim gde sam i šta sam, da tu budem miran. Ako već govorimo o fizičkom izgledu, dobro mi je došlo iskustvo sa „Dovlatovim” jer sam se za tu ulogu ugojio 20 kilograma. Odjednom, moje telo nije bilo ono na koje sam navikao, već neko novo koje moram da upoznam - rekao je Milan u jednom intervjuu za HELLO!.

Pročitajte: Dosta je nagađanja! Mia Bjelogrlić objavila zajedničku fotografiju - Kako su samo zlatni (Foto)

Bilo kako bilo, reklo bi se da šarmantni glumac uživa u svim segmentima života. Karijera mu konstantno ide uzlaznom putanjom, a ruže mu cvetaju i u privatnom životu.

Kao što je poznato, već duže vreme uživa u ljubavi sa Miom Bjelogrlić, ali o toj temi nerado govori javno.

Instagram

 

Jubilarni rođendan proslavio je na setu filma „Toma”, gde je sarađivao sa ocem svoje devojke Draganom Bjelogrlićem. Od tada su proletele četiri godine, a Milan, koji je rođen u Beogradu 31. jula 1990, sada je obeležio 34. rođendan.

Kako je izgledalo na žurki koja je, bez sumnje, upriličena, nije podelio sa ostatkom sveta. Ipak, da se odlično proveo sa društvom, može se zaključiti i po fotografiji Džeka Nikolsona, koju je izabrao da uz nju zahvali na čestitkama i lepim željama.

Instagram screenshot

 

„Hvala vi sviju”, poručio je u šaljivom tonu.

 

Komentari (0)

Loading