Celebrity News

Godinu i po dana od rođenja unuke Lune! Anica Dobra ponovo slavi: Čestitamo (FOTO)

Unuka Anice Dobre najveća je radost i uteha glumice

Godinu i po dana od rođenja unuke Lune! Anica Dobra ponovo slavi: Čestitamo (FOTO)

Antonio Ahel/M.M.ATAImages

Kada je unuka Anice Dobre u maju prošle godine stigla na svet, nikoga srećniieg nije bilo do ponosnih roditelja i bake, koja je nestrpljivo čekala dolazak mezimice.

Budući da nije mnogo aktivna na Instagramu i da slabo sa pratiocima deli intimu taj trenutak ona nije objavila na svom profilu, a nije želela ni da da izjavu medijima.

Pročitajte: Slika unuke Anice Dobre iz kuhinje izmamiće vam osmeh na lice - Pored male Lune, luksuzni papreno skup nameštaj u drugom je planu

Ostala je javnost uskraćena za Aničine hvalispeve o Luni i hrabroj naslednici Mini Sovtić, koja se porodila nedugo od glamuroznog venčanja.

Uprkos činjenici da je pred novinarima zatajna, nema sumnje da je Anica prema unučici vrlo transparentna, tačnije da je najbolja baka na svetu.

O tome je svojevremeno govorila i Mina, koja je otkrila usput da njena majka nije poput drugih baka, jer dosta radi i samim tim je često odsustna.

M.M./ATA Images

 

Na svu sreću Anica svoje odsustvo opravdava fenomenalnim projektima pa i priznanjima.

Pre par dana ona je na Palić film festivalu postala jedna od dobitnika nagrade “Aleksandar Lifka”.

U to ime kazala je:

Ata Images/ Amir Hamzagić

 

- Na svu sreću, mogu da nađem azil,mir i uzbuđenje u svom poslu. 

- I koliko god dobijanje nagrada nije deo posla, radujem se da još uvek imam entuzijazma i uzbuđenja za sve što nosi jedna nagrada, naročito ovakva koja podrazumeva i sve ono što je bilo pre mene i prethodne dobitnike, kao i sve one buduće dobitnike. 

Pročitajte:Anica Dobra dugo odolevala trendu večite mladosti i estetskim korekcijama, ali promenila je mišljenje... Evo kako sada izgleda (FOTO)

- Sve to zajedno je nešto što ipak ostaje za istoriju. A s obzirom da je najvažnije da se mi svi nađemo u životu, ovo ovde je možda potvrda da sam na dobrom putu - zaključila je.

 

 

Veruje se da je unuka Anice Dobre sada željna bake, ali će se zasigurno sutradan njome ponositi.

 

 

Komentari (0)

Loading