Celebrity News

Zgodan, crn i planetarno popularan! Milica Pavlović u zagrljaju ovog poznatog kolege, osmeh na licu sve rekao (FOTO)

Emotivni život Milice Pavlović ponovo zaintrigirao

Zgodan, crn i planetarno popularan! Milica Pavlović u zagrljaju ovog poznatog kolege, osmeh na licu sve rekao (FOTO)

Antonio Anhel / Ata images

Milica Pavlović sa prijateljicama je otputovala u Grčku, kako bi se malo odmorila tokom turneje "Lav", sa kojom ruši sve rekorde.

I ovoga puta emotivni život Milice Pavlović uspeo je da zaintrigira javnost, posebno jer pevačica već duže vreme o svojim emotivnim izborima ne govori.

Pročitajte: Spremačica Milice Pavlović više neće da ćuti - Ovako se ponaša u četiri zida, osoblje beži glavom bez obzira

Milica je sinoć sa drugaricama posetila koncert svog kolege, grčkog muzičara Argirosa Konstantinosa, koji na grčkom jeziku izvod numeru "Praštaj", za koju je Milica kupila autorska prava i od nje napravila veliki hit.

Milica je kolegu posetila u bekstejdžu, sa njim porazgovarala, čak se i fotografisala, dok je u njegovom zagrljaju na licu imala blagi osmeh.

Instagram

 

Mnogi su prokomentarisali da bi zgodni Grk i naša pevačica bili savršen par, te da je on tip muškarca kakav Milici pristaje.

Ona je, pak, ostala suzdržana, ali je kolegu sa profesionalne strane nahvalila, te je uz zajedničku fotografiju napisala:

- Prvi put sam slušala Argirosa Konstantinosa i odlazim prepuna utisaka i prelepih reči za njega, bend, publiku. Bravo!

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading