Celebrity News

Neću spomenuti da smo bili ljubavnici! Posle toliko godina Novak otvorio karte: Jelena ovo nije očekivala da će uraditi (FOTO)

Brak Novaka Đokovića na udaru je medija od samog početka

Neću spomenuti da smo bili ljubavnici! Posle toliko godina Novak otvorio karte: Jelena ovo nije očekivala da će uraditi (FOTO)

Profimedia/0886703158

Brak Novaka Đokovića, kao i sam teniser, njegove osobine, vrline, mane, svaka vrsta njegovog privatnog i poslovnog ponašanja, to gde ide, s kim spava, s kim se druži, šta jede, apsolutno sve zanima domaću, a po svemu sudeći i širu, svetsku javnost.

Kada je svojevremeno zauzeo tron, teniser broj jedan shvatio je da će se, sve dok je na toj poziciji, o njegovom životu pisati i pričati.

Pročitajte: Procurio snimak privatnog razgovora Novaka i Jelene sa Vimbldona - Poslušajte kako mu se ona obraća i kako se ponaša prema njemu, neverovatno

U novinskim člancima i gradskim kuloarima ima raznih varijanti, od istine do spekulacija i bezazlenih nagađanja, pa sve do surovih tračeva.

S obzirom na to da mu je jaka psiha zaštitni znak i da na terenu pobeđuje onda i samo kada ima jakog protivnika i protivnavijače u publici, nikoga ne bi začudilo da Đoković pet para ne da za to šta se o njemu van njegovog doma i porodice govori.

Lintao Zhang / Getty Images

 

Toliko je u životu postigao, toliko stekao, ostvario se ulozi supruga i oca, i tek su ciljevi pred njim, i zaista bi bilo nezrelo s njegove strane da se sa spletkarošima i onima koji ga ne vole sukobi putem mreža ili štampe.

Instagram

 

Ostavio je Nole da istorija sama odigra svoju ulogu, da istinu u pravom svetlu pokaže, istovremeno fokusirao se na igru, na suprugu Jelenu, sina Stefana, ćerku Taru, ovih dana Olimpijadu, takođe na drage prijatelje koji su obeležili, kako njegov život, tako i karijeru. 

Pročitajte: Uslikani u blizini njegovih teniskih terena! Brak Novaka Đokovića na klimavim nogama - Evo pored koga je sportista proveo vikend dok je Jelena bila u Beču (FOTO)

Jedan od onih koji će zauvek zauzimati posebno mesto u Đokovićevom srcu je kolega Endi Marej, koji je stavio tačku na svoju karijeru, zbog čega mu se slavni Srbin javno obratio.

- Endi, voleo sam da se takmičim s tobom, da igram dublove i da delim prelepa sećanja kao prijatelj. Neću spomenuti da smo bili ljubavnici. Nadam se da razumeš - počeo je šaljivo izlaganje Novak.

Instagram

 

- Kakva impresivna karijera je iza tebe. Legendarna. Hvala ti što si inspirisao sve nas igrače i ljude širom sveta - zaključio je.

Komentari (0)

Loading